Vlado i Željko zajedno u TLZP!

Autor:

Zabava

01.09.2017

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje "Tvoje lice zvuči poznato", koje naše poznate ličnosti stavlja u zanimljive situacije i uloge, uskoro kreće sa emitovanjem nove sezone. Iako se još krije koje će zvezde učestvovati kao takmičari, čelnik kompanije "Emoušn" otkrio je ko će biti članovi žirija.

Foto: Promo foto
Včado, Goran i Željko

Naime, Goran Stamenković, prvi čovek produkcije koja stoji iza ovog humanitarnog šoua, objavio je fotografiju na kojoj je sa Željkom Joksimovićem i Vladom Georgievim, a kako se priča, njih dvojica ocenjivaće poznate takmičare u novoj sezoni popularnog takmičenja.

- TLZP 4... Uskoro - napisao je Goran i objavio fotografiju na društvenim mrežama, čime je potvrdio da će se Barba i njegov dugogodišnji rival kantautor Željko Joksimović naći u istom timu.

Inače, godinama unazad se pričalo da njih dvojica nisu bili u dobrim odnosima i da među njima vlada velika netrpeljivost. Navodno, 2014. godine, drugog dana festivala Sunčane skale na Kanli kuli u Herceg Novom, Željko Joksimović nastupio je pre Vlada Georgieva, koji je najavljen kao glavna zvezda. Spekulisalo se da je to zaoštrilo njihov odnos, te da se nisu ni pogledali na tom događaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading