Britanski "Independent" objavio listu: Marijina "Molitva" u top 10 najboljih evrovizijskih pobedničkih pesama!

Autor: Svet

Zabava

20.05.2019

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović odnela je pobedu 2007. godine na Evroviziji pesmom "Molitva", a sada je dobila pohvalu i od britanskih medija.

RepublikaFoto: youtube.com/Eurovision Song Contest
Marija Šerifović na Evroviziji pre 12 godina...

Portal "Independent" objavio je listu na kojoj se nalaze pesme sa Evrovizije od najgorih do najboljih, a Marija se našla u "top 10".

To dokazuje da je naša jedina evrovizijska pobednica uspela da ostavi dubok trag i sada je, 12 godina kasnije, istaknuti evropski mediji spominju kao vlasnicu jedne od najboljih pesama svih vremena koja se pojavila na ovom takmičenju.

Naime, tokom evrovizijske groznice koja je proteklih dana tresla celu Evropu novinari britanskog Independenta analizirali su sve pesme koje su pobedile otkad takmičenje postoji i našu Mariju i njenu “Molitvu” svrstali među top 10 najboljih pobedničkih pesama svih vremena uz Abbu, Lorin, Džonija Logana, Selin Dion…

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Marija Šerifović...

Independent Marijinu kompoziciju naziva "modernom operom" i "visoko-dramatičnom baladom" koja je pronašla svoj put do srca Evropljana uprkos činjenici da su u to vreme svi pribegavali ektravaganciji i u pesmama i u nastupima.

"Molitva" i danas izaziva najdublje emocije kod fanova Evrovizije, a Marija važi za vlasnicu jednog od najboljih vokala koji se ikad čuo na ovom takmičenju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading