Suočila se sa kritikama: Evo šta je rekla Aleksandra Prijović kada su joj poručili da se pokondirala!

Autor: Svet

Zabava

20.05.2019

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je obezbedila sebi epitet "Zvezde Granda koja najviše obećava" mnogo pre nego što je uopšte upoznala Filipa Živojinovića, a na sve to su se i njene pesme uveliko pevale kako na samom takmičenju tako i na svirkama drugih kolega, Aleksandru Prijović često bije glas da je postala zvezda upravo zbog povezanosti sa porodicom Živojinović.

Foto: youtube.com/IDJVideos.TV
Aleksandra Prijović

Korisnici društvenih mrežama sve češće objavljuju njene fotografije pre nego što se proslavila, kako bi je predstavili kao sasvim prosečnu devojku kojoj je 'upala kašika u med', dok se među estradnim kuloarima priča kako se pokondirila otkako je postala član porodice Živojinović.

Aleksandra nema problem da se suoči sa ovakvim navodima, te je odgovorila onima koji šire ovakve priče i fotografije:

Foto: instagram.com/lepabrenaa
Aleksandra, Filip i Brena

- Naravno da će svako uraditi ono što misli da treba kako bi sam sebi bio lepši, ispunjeniji i zadovoljniji. Brena je sastavni deo Filipovog života, kao i mog, jer sam Filipova žena, ali nisam se promenila nimalo, to se zna. Ako ništa drugo, to znaju moji najbliži - rekla je pevačica, a potom se osvrnula na fotografije iz prošlosti koje se skoro svakodnevno pojavljuju na Instagramu:

- I da se ne lažemo, svi imamo slike iz detinjstva kada smo izgledali ovako ili onako, ali vreme ide, svi se menjamo, težimo da budemo bolji. Pogotovo kada je estrada u pitanju. Nisam iskompleksirana, ali nije tajna kako sam izgledala pre deset godina. Uradila sam sve što sam htela i bitno mi je da ljudi kojima sam okružena i koje volim znaju šta mislim, osećam i kako mi je. Ostalo je nebitno - kazala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading