Mirka servira Vujadinu hladnu sarmu: Glumica otkrila kojim se*si trikom smiruje dragog!

Autor:

Zabava

19.05.2019

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Vasiljević nedavno se našla u žiži interesovanja i na meti nekih kritičara kada je izjavila da ćerku uči da mudro ćuti kad treba pred muškarcem, a prilikom gostovanja u emisiji "Amidži šou" dobila je pitanje u kom joj upravo ovo bilo ponuđeno kao odgovor.

Foto: instagram.com/savicvujadin
On joj oprašta i hladnu sarmu...

Naime, voditelj Ognjen Amidžić pitao je Mirku kako reaguje kada se Vujadinu ne svidi ručak koji je spremila:

- Vujadin se vraća sa treninga mrtav gladan, ti mu serviraš mlaku sarmu i on počinje da histeriše i preti kako će te ostaviti jer se ne trudiš dovoljno oko njega i njegovih potreba. Šta ti preduzimaš: a) govoriš mu da se vrati kod majke, pa neka mu ona održava sarmu zagrejanu na 52 stepena, b) odvezuješ bade mantil ispod kog nemaš ništa kako bi mu skrenula misli na važnije teme, c) gledaš, smeškaš se i nastavljaš da lakiraš nokte, d) mudro shvataš da treba da zaćutiš i pustiš ga da bude muško - glasilo je pitanje za Mirku.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Domišljata... Mirka Vasiljević

- Ovo sa bade mantilom. Da shvati da mlaka sarma nije nikakav problem - odgovorila je glumica u emisiji "Amidži šou" kroz osmeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ko je ova

19.05.2019 10:40

izgleda kao sponzoruša znači, rođena je u Bg