(VIDEO) Pobeda na Evroviziji pripala je njemu!

Autor:

Zabava

18.05.2019

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U velikom finalu izbora za pesmu "Evrovizije" predstavilo se ukupno 26 takmičara ispred svojih zemalja, ipak pobedu je odeo samo jedan.

RepublikaFoto: youtube.com/ Eurovision Song Contest
Završeno finalno veče izbora za pesmu Evrovizije...

Pobedu na takmičenju za pesmu "Evrovizije 2019" odnela je Holandija sa pesmom "Arcade". Njen predstavnik je 25-godišnji Holanđanin koji se već godinama unazad predstavlja pod pseudonimom Dankan Lorens, ne bi li njegovo ime imalo prizvuk svetske zvezde, dok je po rođenju zapravo nazvan Dunkan de Mor.

RepublikaFoto: youtube.com/ Eurovision Song Contest
Nevena oduševila u Tel Avivu

Zanimljivo je da je Tamara Todevska, predstavnica Severne Makedonije bila na samom vrhu kada je reč o glasovima žirija, ali je žestoko podbacila kada je reč o glasovima publike.

Nevena Božović predstavljala je Srbiju pesmom "Kruna", a osvojila je 17. mesto. Božovićeva je pobrala velike simpatije Izraelaca, i dobila gromoglasne ovacije nakon što je izvela svoju pesmu.

Veliko iznenađenje evrovizije jeste nastup madone koja je otpevala dve pesme, najpre svoj hit "Like a Prayer", kao i novu pesmu "Future", koju je izvela sa reperom Kuavom.

- Vi ste svi pobednici. Okupili ste se ovde iz svih krajeva sveta da pošaljete poruku ljubavi, mira, to je najvažnije od svega - rekla je Madona voditelju nekoliko minuta pred nastup, obraćajući se takmičarima "Evrovizije".

RepublikaFoto: youtube.com/ Eurovision Song Contest
Kraljica popa oduševila sve u Tel Avivu...

Usledio je njen performans, koji je mnoge ostavio bez teksta, a podrazumevao je igranje pod gas-maskama, dok je igračice tokom nastupa vukla za kosu.

Foto: youtube.com/ Eurovision Song Contest
Madona je imala čudan performans...

Pored finalista i Madone, ovo veče upotpunili su i pobednici prethodnih godina na najvećem muzičkom takmičenju na svetu, a mnoge je iznenadilo pojavljivanje Končite Vurst koja je 2014. godina pobedila na izboru za pesmu "Evrovizije" predstavljajući Austriju.

 

Među onima koje je Srbija definitivno podržavala svakako je Tamara Todevska, poja je pesmom "Proud" predstavljala Severnu Makedoniju, a koju su podržale mnoge naše javne ličnosti poput Svetlane Cece Ražnatović i Marije Šerifović.

RepublikaFoto: Prntscrin
Nju su podržavali poznati Srbi... Tamara Todevska

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading