(ŠOK FOTO) Bojanu Tomoviću unakaženo lice, a on se ovako pravda!

Autor:

Zabava

17.05.2019

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Unakaženo mu lice, jezive fotografije, a njegov komentar ce Vas šokirati!!

RepublikaFoto: facebook.com/bojan.mostrokol
Bojan Tomović

Popularni pevač Bojan Tomović (37) ne prestaje da šokira javnost na čitavom Balkanu.

Prvo je priznao da boluje od Bipolarnog poremećaja, zatim da ga se familija stidi zbog bolesti , zatim je priznao da se razveo nakon više od 13 godina braka i javno poručio bivsoj tazbini da mu po*uše, a sada je objavio šokantne fotografije iz bolnice na kojoj se vide ozbiljne povrede Bojanovog lica.

Foto: facebook.com/Bojan Tomovic
Bojan Tomović

Međutim u opisu slika, pevač je ostao zagonetan i nedorečen šta mu se zapravo desilo. Svako bi pomislio da je poznati pevač pretučen, ali Bojan to poriče i tvrdi da su ga izgrebale mačke.

Foto: facebook.com/Bojan Tomovic

Bojan Tomović

- Imam dva kućna ljubimca, mačku i mačora, (majka i sin) , koje obožavam. Međutim, sinoć mi se mačor nešto naljutio i bukvalno mi unakazio lice, glavu, rebra, pa me jos i mačorova majka napade. Središe me, Bogomi dobro, tako da sam danas završio u bolnici na rendgenu. Nezgodni su ti danasnji mačori, kažu da ih čak ne smem ni prijaviti za porodično nasilje (posto su kućni ljubimci, samim tim su dio porodice) jer vele da ko jos veruje osobi sa dijagnozom, ispalo bi da su me mačor i mačka unakazili u "samoodbrani", pa bi me jos ni krivog ni dužnog hospitalizovali, jer ipak sam ja na brdovitom Balkanu priznao da bolujem od Bipolarnog poremecaja. Kažu mi da se moja reč više ne važi, jer sam ipak bipolaran i da mogu samo da se "slikam", pa sam se, evo slikao, da vam pokazem "ručni rad" moga macora i njegove "mamice". Opasni neki kućni ljubimci, al ja im opraštam i volim ih i dalje, ipak su moji, sta će i oni, nije ni njima sa mnom lako, je*i ga, mozda im je malo granula - napisao je Bojan i još više zbunio javnost.

Možda iz straha ili iz nekog drugog razloga, ali Tomović očigledno krije šta mu se stvarno dogodilo. Njegov status sve je ostavio u čudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dare

18.05.2019 10:11

Mozda im je malo granula... Kakav car je ovaj Bojan, znaci HIT