SONJA LUKAS: Aca je želeo da mu budem fan u kući!

Autor: hello.rs

Zabava

01.09.2017

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon silnih spekulacija o razlozima za razvod, konačno se oglasila i Sonja Vukasnović, koja je po prvi put ispričala zbog čega se razvela od Ace Lukasa.

RepublikaFoto: instagram.com/sonjavu
Sonja i Lukas sa Viktorijom

- Zbog ogromne ljubavi koju osećamo prema Viktoriji, radim na tome da sa Acom održim prijateljski odnos. Učim se da se izdignem iznad situacije. Ja sam zbog svoje ćerke na to spremna. Uvek će nas vezivati emocije i to je normalno jer imamo Viktoriju. O pomirenju nema reči  - rekla je Sonja i potom objasnila šta je, u stvari, dovelo do razvoda.

 

 

- Moj bivši muž je, nažalost, okružen raznim ljudima. Estrada je polje velikog zla i nezadovoljstva i koliko god ti ljudi bili važni, njihov nastup na bini traje 45 minuta. Treba da budeš čovek pre nego što se popneš na tu binu, ali i kada siđeš. Zavolela sam ga kao muškarca, jer se trudio i udvarao mi se kao nijedan do tada. Ali, javna ličnost traži da ima fana i u kući, što ja nisam i ne mogu toliko da se izopačim - objasnila je Sonja Vuksanović za magazin Hello. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading