Decu tamo uglavnom ocenjuju oni koji sebi prave reklamu: Dženan otkrio zbog čega nikada nije bio član žirija muzičkih takmičenja!

Autor:

Zabava

17.05.2019

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ime Dženana Lončarevića uvek se vezivalo za profesionalizam i karijeru bez mrlja, a on za portal Republika.rs otvoreno i prvi put bez ustezanja govori o razlozima zbog kojih se više nikada neće naći na Beoviziji, kao iz zašto nikada neće biti u nekoj od stolica članova žirija popularnih muzičkih takmičenja. Kako je otkrio, sada je posvećen završetku emotivne trilogije koju je započeo pesmom "Piješ sine".

RepublikaFoto: Promo
Posvećen muzici... Dženan Lončarević

- Najajavili smo tri pesme, sledi nastavak svega onoga što smo započeli pesmom "Piješ sine". Sledeća pesma se zove "Čuješ li" i izaći će na jesen. Završena je i ta pesma i spot, a kroz ceo taj opus od tri pesme ispričali smo jednu priču, istinitu koja se desila pre 30 godina kada je i nastala "Piješ sine". U poslednjoj pesmi "Čuješ li" je kraj koji ne mogu da otkrijem. 

Kada ćeš održati veliki beogradski koncert, spominjao si ga?

- Ovaj put ću napraviti jedan eksperiment, pa ću krajem godine održati neke koncerte u Beogradu, ali ću ti pričati o tome kada dođe vreme. Zakazao sam na veoma čudnom mestu. 

RepublikaFoto: youtube.com/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal
Nikad više na Beoviziji... Dženan

Da li planiraš ponovo da se prijaviš za Beoviziju i kako ti se čini ovogodišnja predstavnica Srbije, Nevena Božović?

- Nevena je super, ja sam to izjavio više puta. Drago mi je što je otišla Nevena kad već nisam ja. Što se tiče Beovizije, nikada više, ni pod tačkom razno. Što se tiče svega onoga što se desilo na Beoviziji, veoma su me razočarali komentari stručnog žirija, pričam o stručnosti pojedinaca. Čast izuzecima.

RepublikaFoto: twitter.com/Eurovision
Kolega ju je svsrdno podržao... Nevena Božović

Poznat si kao veliki profesionalac i neko ko godinama svoj posao radi kvalitetno i predano, da li smatraš da si negde grešio i da li se kaješ zbog nekog poteza u karijeri? 

U principu grešim, svi grešimo. Postoji jedan trenutak kada sam mislio da bi ja trebalo da budem deo opusa i deo trenda. Srećom pa sam napravio samo mali izlet u svemu tome i vratio se na svoj put na kom sam godinama, i koji srećom i dalje traje.

Kvalitetnim pesmama danas je potrebno po nekoliko meseci da se “zavrte”, a zavladali su neki novi zvuci. Da li bi probao da uradis nešto u fazonu Raste, Jala Brata i Bube Korelija ili to ne dolazi u obzir?

- Ne, ne, i nikada ne, dok sam ove pameti. A biću ove pameti dok hodam zemljom.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Dženan s njima nikada neće sarađivati... Jala Brat i Buba Koreli

Imaš li u planu saradnju sa nekim od gore pomenutih repera?

- Moj konačan odgovor je ne. 

Da li možda planiraš neki duet? Svaki koji si snimio postao je hit.

- Planiram i sledeći duet koji ću snimiti, nismo još sve završili u pregovorima, ali mislim da će biti veoma zanimljiv. 

Foto: Promo foto
Sprema ozbiljan duet...

S kim bi voleo da sarđuješ, da li postoji neka pevačica s kojom bi želeo da ukrstis glas?

- Da, sa pevačicom Pink. Ja prvo volim da čujem pesmu, pa onda razmišljam od tome s kim bih pevao. Eto sa Čolom, kad bih s njim zapevao ja bih bio car, bio bih Josip Broz Tito. Jedina želja mi je da snimim sa Čolom duet, i sa Dinom Merlinom. 

Zbog cega se nikada nisi našao u ulozi člana žirija nekog muzičkog takmičenja, obzirom na to da si jedan od najkompetentnijih i najkompletnijih muzičara na ovim prostorima?

- Prvo i osnovno, nisam došao u tu poziciju jer su svi rekli:"Džnan je fin i Dženan neće da se svađa", što znači da svu ovu divnu decu i sve one ljude koji se tamo tresu pred žirijem, čast izuzecima, ocenjuju ljudi koji prave reklamu samima sebi. To je više šou žirija nego šou pevača. A što se tiče samog žirija, nažalost, ja sam rekao nekima tamo, ja ono što otpevam mogao bih da zapišem, a isto tako i da pročitam. 

RepublikaFoto: Promo foto
Lako pusti suzu...

Ne kriješ da si veoma emotivan i da često zaplačeš, kada si poslednji put i zbog čega pustio suzu?

- Setiću se odmah, zato što se desilo nedavno. Iako sam snimio pesmu "Ako pitaš" koja je veoma emotivna i koju sam čuo mnogo puta, kada mi je Haris Dubica poslao i kada sam je lepo čuo, naježio sam se i pustio suzu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kimi

17.05.2019 14:12

Ovaj baš mnogo uobražen.