(FOTO) Natin bivši našao novu devojku!

Autor:

Zabava

16.05.2019

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši suprug pevačice Nataše Bekvalac Luka Lazukić osuđen je pre nekoliko nedelja na osam meseci zatvora i tri godine uslovne kazne zbog nasilja u porodici, ali ga to ne tangira previše, pa se po kafićima baškari u društvu nepoznate crnke.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Luka Lazukić...

Naime, ekipa "Paparaco lova" snimila je IT stručnjaka kako u hladovini telefonira i ispija piće, pa mu se ubrzo pridružila i nepoznata devojka.

Njih dvoje su sve vreme ćaskali vidno raspoloženi, a Lazukić ni jednog trenutka nije mogao ni da pretpostavi da ga neko snima samo nekoliko metara od mesta na kom sedi. Lazukić je nakon sastanka sa crnkom seo na svoj dvotočkaš, te je krenuo put Beograda.

Inače, Luka i dalje viđa svoju ćerku Katju u Centru za socijalni rad u Novom Sadu, a Natašinu naslednicu tamo redovno dovode dadilja i baka, s obzirom na to da Lazukić odlukom suda ima pravo da provodi izvesno vreme sa detetom jednom nedeljno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading