Kaja Ostojić se zalaže za intervencije o trošku države: Plastične operacije treba da pokriva osiguranje!

Autor: Marko Đedović

Zabava

17.05.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Kaja Ostojić, koja je nedavno prošla kroz proces uvećanja zadnjice, juče je predstavila novu pesmu pod nazivom "Mi chica" u saradnji sa reperom Tozla. Pevačica je tom prilikom za Srpski telegraf otkrila svoje stavove o estetskim intervencijama i istakla da bi svaka žena trebalo da promeni bilo šta što joj stvara nesigurnost i osećaj nezadovoljstva.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Kaja Ostojić...

- Ja nemam stranih tela u sebi. Sopstveno salo nije strano telo i za koju godinu bi trebalo da taj zahvat uđe u zdravstveno osiguranje. Ja mislim da to tako treba da bude i da svako ko nije zadovoljan nekim delom tela može i treba da ga sredi.

Kako ti i Džunior Džek funkcionišete kada si ti stalno po belom svetu, a on te ne prati u tome?

- Mi smo jako različiti. On je studijski moljac koji ne pije alkohol i ne izlazi. Jedino je kao sagovornik zanimljiv, ali inače za život udvoje je jako dosadan. Jedino zanimljivo nam je bilo prvo leto kada smo se uzeli. Otad smo tradicionalno svake godine na Ibici po mesec dana i slobodno vreme provodimo sedeći kod kuće dok svi drugi uživaju i izlaze.

RepublikaFoto: instagram.com/realjuniorjack
Džunior Džek...

Kako ubediti ljude da je vaš životni stil miran, jer ljudi misle da vi izlazite, drogirate se i raskalašno živite?

- Da, svi tako misle jer on ima tu fizionomiju lica i podočnjake. Čak me je i majka pitala da li on uzima nešto, misleći na drogu. Verovali ili ne, on je najveći strejtaš kog sam upoznala u životu.

Dovođena si u vezu sa prostitucijom. Kako to komentarišeš?

- Mediji koji su me pomenuli u tom kontekstu svi do jednog su bili tuženi i nemam šta da kažem više na tu temu. Ne bih više o tome jer mi je ispod časti da govorim o takvim stvarima.

Kaja: Džunior je studijski moljac koji ne pije alkohol i ne izlazi. Život udvoje sa njim je jako dosadan

Kako komentarišeš velike afere koje su se dogodile kao što je afera tvoje koleginice Jelene Karleuše?

- Ja sam pre nekih godinu, dve dana prestala da plaćam pretplatu za aplikaciju preko koje sam gledala naše kanale u Briselu jer je na našim kanalima počeo da se prikazuje sadržaj koji me deprimira, tako da nisam u toku.

Foto: printscreen/instagram
Kaja...

Pričaš o rijaliti šou programima zapravo?

- Pa neka bude tako. Ti sadržaji me jako uznemire i ne želim da se navučem na njih. Nedostaju mi emisije zabavnog karaktera.

Kada ćeš početi da nastupaš po klubovima, svadbama i ostalim mestima?

- Pa ja svadbe niti volim niti ih pevam, možda da dođem na sat, dva, otpevam blok i to je to. A što se nastupa i pesama tiče, dala sam reč ljudima koji su poslovno vezani za mene da ću ovaj put ispuniti sve njihove zahteve.

Foto: instagram.com/kaya_ostojic

Ne želim da budem baba sa 36 godina

Jednom prilikom si rekla da ne želiš više dece. Zbog čega?

- Zamisli da sada rodim dete, vidiš kako sam se lepo zategla. Mogla bih samo surogat majku da platim, nisu one koje to rade lude. Šalim se, niti sam za surogat majku niti za dete. Ja tehnički mogu da postanem baba sada, ali ne daj bože, još je mlada moja ćerka, ima 17 godina. Ne daj bože nikome da bude baba sa 36 godina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kimi

17.05.2019 14:19

A koja je ovo Kaja? Šta ona radi? Ima ona pare pa neka plaća svoje operacije povecanjaa ili smanjenja nekih delova tela.