Kija: Bežala sam od Vujadina da mi ne napravi dete!

Autor:

Zabava

16.05.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda Kristina Kija Kockar ne smatra da žene treba da ćute muškarcima kao što je rekla Mirka Vasiljević, ali je naglasila da sa glumicom nije u sukobu kako pišu portali i novine.

RepublikaFoto: Prntscrin
Baš duhovito... Kija i Vujadin

- Nemam ja nikakav sukob. Ja sam samo rekla svoje mišljenje o nekom njenom razmišljanju - rekla je Kockareva u emisiji "Premijera" i ispričala anegdotu koja je vezana za Mirkinog supruga Vujadina Savića.

- Ja sam njega jednom videla dok sam radila kao stjuardesa u našoj nacionalnoj kompaniji. Pošto je Mirka tada već imala treće dete, mi stjuardese smo se šalile: "Nemojte da prolazite pored Vujadina - zatrudnećete!

Kija: Mi stjuardese smo se šalile, nemojte da prolazite pored Vujadina, zatrudnećete

Foto: instagram.com/savicvujadin
Mirka ne ulazi u konflikte... Savić i Vasiljevićeva

Ipak, Mirka nije reagovala ni na drugu Kijinu provokaciju. Kad ju je voditelj emisije "Ami dži šou" pitao kako komentariše to što je rijaliti-zvezda osudila njene stavove o vaspitanju dece, glumica je rekla:

- Ima puno pravo da joj se to ne dopada, to mi je potpuno okej. Ja sam u medijima od 13. godine, naučila sam da iz loše kritike izvučem nešto dobro. Nije dobro da me stalno hvale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Saša

16.05.2019 06:21

Mirka je u pravu. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ne treba zbog različitog mišljenja ratovati.