Karleuša ocrnila nastup Nevene Božović na Evroviziji: To je puka osrednjost, Srbija zaslužuje mnogo više!

Autor:

Zabava

15.05.2019

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevena Božović se plasirala se "Krunom" u finale Pesme za Evroviziju. Čestitke mladoj pevačici stižu sa svih strana, što zbog pesme, glasa što zbog stajlina, pa joj je i pobednica Evrovizije Marija Šerifović čestitala plasman, ali Jelena Karleuša nije mogla bez pljuvanja.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/youtube.com/Nevena Božović Official
Jelena nije mogla da ne prokomentariše...

Ona je na svom instagram profilu objavila post u kome je navela da Srbija nikada neće biti prva na ovom takmičenju sve dok bude slala pesme bez smisla.

- Sve dok Srbija na Evrosong bude slala pesme bez smisla i poruke, ljude koji ni u svojoj zemlji nisu uspeli da dotaknu publiku, nastup bez ikakve ideje, svake godine će se dešavati isto. Neka pobeda Marije Šerifović bude šablon po kojem mora da radi hrabra pesma, koja je poslala snažnu poruku uz inteligentan nastup. Evrosong je takmičenje u ideji poruci uz ozbiljno koketiranje sa LGBT stavovima. Koga LGBT "ne oseti" taj na Evrosongu neće napraviti ništa - napisala je JK. 

Foto: instagram.com/karleusastar

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Duško

15.05.2019 13:29

JK mrzi ceo svet.

Odgovori 18 2
Ivan

15.05.2019 14:23

nekim politicarima bih zabranio da se pojavljuju u javnost i da se bave politikom, A tebi Preklapaco, zabranio bi da se pojavljujes na tv,u dok ne naucis da pevas. Nevena je CAR za tebe, i stigla je tamo gde tio neces nikad, mozes samo da sanjas seljancuro preklapaco! Zatvori gubicu

Odgovori 21 2
nenad

15.05.2019 15:29

E samo nam još fali da JK ocenjuje kvalitet Eurosonga.Pokazala se u žiriju Granda pa je naprosto poželela da kompletira galeriju svojih"strućnih"komentara. neka hvala.

Odgovori 19 1
Veronika Star

15.05.2019 16:41

Mislila da ovo necu nikada napisati, ali nazalost Karleusa je ovoga puta u pravu.

Odgovori 3 20