Papagaj, neprskane jabuke, flaša hladne vode: Evo kakve zahteve imaju naše zvezde pred nastupe, jedna baš preteruje!

Autor: srbijadanas.com

Zabava

15.05.2019

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok svetske zvezde imaju nerealne zahteve na svojim listama želja, naši pevači su skromniji.

Foto: e-stock/ST/D. KADIĆ/ST/N. MANDIĆ
Naše zvezde nisu toliko zahtevne...

Minimalne zahteve ima Dragana Mirković, koja u svom bekstejdžu mora da ima samo vodu, baš kao i njene kolege iz "Leksington benda". Jedna od najskromnijih je i Ceca Ražnatović.

- Imam rajder-listu, naravno, to je potpuno prirodna stvar kada se bavite ovakvim poslom. Ali što se tiče moje lične rajder-liste, da sad ja nešto posebno zahtevam, isključivo nehlađenu vodu i ništa više -izjavila je nedavno Ceca.

Kako bi posle nastupa povratila snagu, pored osveženja, Lepa Brena od organizatora traži i voće.

- Jednostavno, volim da se najedem svežih voćki. Nema nekog koje posebno preferiram, sve voće je puno vitamina i minerala, tako da mi ni u kom slučaju ne može naškoditi - otkrila je pevačica.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Karleuša prednjači u zahtevima...

Za razliku od njih Jelena Karleuša je zahtevnija. Ona je 2012. godine privukla veliku pažnju svojim spiskom zahteva za nastup na festivalu u Vrnjačkoj Banji. Od organizatora je tražila neprskane jabuke, svetski poznatu flaširanu vodu, grickalice bez glutena, ali i papagaja. Jelena je i za svoju garderobu imala posebne uslove, pa je tako zahtevala da soba u kojoj se presvlači nema prozore i da ispred njenih vrata ima obezbeđen parking. Ali ono što Karleuša uvek očekuje to je obezbeđenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading