Maja Marijana u suzama priznala: Ćerka mi je vrištala iz sveg glasa, znam ko stoji iza svega!

Autor: Mediji, Republika

Zabava

14.05.2019

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil pevačice Maje Marijane zapaljen je danas ispred njene kuće u Žarkovu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Maja Marijana je u šoku...

Kako se nezvanično saznaje ipak je zapaljen sinoć.

- Videla sam sa terase kako mi gori automobil. Moja ćerka se toliko uplašila da je vrištala iz sveg glasa. Ne znamo ko je u pitanju. Sumnjam u neke, čak sam i videla neke momke kako beže. Nadzorne kamere su sve snimile, pa se nadamo da će sve da se što pre sazna - rekla je Maja Marijana, koja je sve prijavila policiji. 

Kamera je snimila dvojicu kako polivaju automobil marke mercedes i pale ga, a potom se udaljuju. Automobil je bio parkiran u otvorenoj garaži ispred zgrade. Policija radi na rešavanju slučaja.

RepublikaFoto: printscreen/TV Pink
Ovako izgleda Majin zapaljeni automobil...

Podsetimo, 2. maja 2013. godine pevačica je doživela traumatično iskustvo jer ju je nevenčani suprug Mladen pretukao. Zasmetao mu je Marijanin odlazak na izložbu u Likovnu akademiju sa prijateljima. Ona je bila primorana da zove Hitnu pomoć koja ju je odvela u Urgentni centar. Imala je nagnječenje jagodičnih kostiju i lobanje, vidne masnice i podlive na licu. U medijima su se pojavili navodi da je i ranije dolazilo do sukoba između supružnika, ali nikada u ovim razmerama. Pevačica je zbog deteta rešila da Mladenu pruži drugu šansu, ali u junu 2014. godine ga je definitivno napustila i njihov slučaj stavila u ruke nadležnih organa.

Pogledajte kako je izgledalo paljenje Majinog automobila: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading