Nije mislila na posledice: Anabela zadala poslednji udarac Gagiju, iznela sve o njemu!

Autor: Mediji, Republika

Zabava

14.05.2019

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas žestoko je odgovorila na prozivku bivšeg supruga Gagija Đoganija da je pričom o njegovim prevarama s njenim drugaricama pokušala da od sebe napravi žrtvu.

RepublikaFoto: e-stock agency
Anabela i Gagi...

- Njegovo pravo je da misli šta hoće, mada se brani od pogrešne osobe. Imam pravo da pričam o svom ljubavnom životu, a pitanja na koja sam odgovarala su se ticala mog života, koji nije bio srećan. To je moj neuspeh, tema je bila takva i ne želim da pričam o bajkama - naglasila je Anabela, a na to što joj je Đogani poručio da pravi žrtvu od sebe, te da njegovoj porodici nisu prijatni detalji koje je iznela u emisiji o preljubi, dala je jasan odgovor.

- On je bio taj veliki baja koji je to radio, ne znam zašto mu sad smeta. Kad je reč o porodici, zašto on nije brinuo o tome šta misli i kako se oseća moja porodica nekada kad je sve to radio? Nije njegova stvar da li ja hoću da budem u žiži javnosti i da li sam zadovoljna svojim životom. Da hoću, svaki dan bih bila u novinama - poručuje Anabela i dodaje da je s Gagijem inače u korektnim odnosima, ali da se ne čuju, osim ukoliko nije reč o njihovim ćerkama Nini i Luni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

14.05.2019 18:55

Ona je višestruko više kriva nego on, kada je u pitanju nemoral.

Dera

14.05.2019 19:23

Jadan Gagi. Luna pozdravlja samo majku Anabelu, iako ju je ostavila kao dete i udala se za drugog. A sada došla u Beograd da je Luna izdržava.

Odgovori 10 0