Voditeljka puna strahova: Svakog dana ih lečim, ne želim da mi oduzimaju slobodu!

Autor: Gloria

Zabava

14.05.2019

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković progovorila je koliko se menja sa godinama, ali i kakav strah je nedavno prebrodila.

RepublikaFoto: Promo foto
Sanja Marinković...

Voditeljka je priznala da je posle 10 godina konačno prevazišla strah od visine i to kada se na Vaskrs vozila na jednoj od deset najviših i najdužih žičara na svetu u Hongkongu.

- Verujem da strah i strepnja oduzimaju slobodu i ne dozvoljavaju nam da uživamo i prepustimo se lepoti življenja. Zato svakoga dana "lečim" svoje strahove - rekla je ona i otkrila da pored ovog straha ima i još tri - od životinja, letenja i lifta.

RepublikaFoto: instagram.com/sanjamarinkovicofficial
Jedva prebrodila strah...

- Pomoć stručnjaka u smislu saveta i vežbi bila mi je dragocena, ali nažalost ne i dovoljna. Svi ti strahovi datiraju iz vremena kada sam bila klinka i nisu izazvani nekim posebnim događajima. Naučila sam da se nosim sa njima. Unapred upozorim druge ljude, ako je potrebno, i drago mi je da imaju razumevanja za moje strahove - rekla je voditeljka.

- Lift koristim, ali ne ulazim u njega ako nije još neko tu. Dešavalo mi se i da se zaglavim, ali nije bilo panike jer nisam bila sama - dodala je Sanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading