Podneta krivična prijava protiv Karleuše!

Autor:

Zabava

13.05.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv pevačice Jelene Karleuše podneta je krivična prijava jer je pozivala roditelje da ne vakcinišu svoju decu.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša...

Naime, grupa zabrinutih roditelja podnela je krivične prijave protiv Jelene i njoj sličnih zbog širenja straha i panike od vakcine i pojave epidemije morbila. Karleuša se borila protiv toga da narod vakciniše decu MMR, tvrdeći kako postoje nuspojave i da je njena ćerka imala problema zbog pomenute vakcine, uprkos uverenjima lekara da su vakcine proverene.

- Jedna ćerka je imala velike probleme posle vakcinacije vakcinom MMR i mene može da optuži i za krivično delo samo roditelj koji nije imao nikakvih problema. Ja kao roditelj koji je imao velikih problema apelujem na vas da imate pravo na izbor, kao i u svim drugim zemljama, što je pravilo - rekla je Jelena.

 JK: Mene može da optuži za krivično delo samo roditelj koji nije imao nikakvih problema, a ja sam imala velikih

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena Karleuša...

Kako tvrde svetski mediji, najveće društvene mreže poput Instagrama i Fejsbuka objavile su da će se obračunati sa govorom mržnje, bilo kakvim pozivima na nasilje i drugom vrstom nedoličnog sadržaja, u koju spadaju aktivnosti krajnjih desničara, ali i zagovornika izbegavanja vakcinacije. Tvorci društvenih mreža objavili su da će brisati grupe, profile i svaku vrstu propagande koja bude objavljivana, a najnovije odluke Fejsbuka i Instagrama uključuju i brisanje objava u kojima se spominju oznake ovakvog sadržaja. Pošto je Karleuša prednjačila u propagandi, sada bi moglo da joj se desi da ostane bez jedinog medija preko kojeg komunicira sa fanovima, a to su društvene mreže.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading