SELAKOV: Duet sa starletama ne dolazi u obzir!

Zabava

31.08.2017

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ivana Selakov poznata je kao kraljica dueta i jedan od najboljih muzičkih vokala. Pored toga što je sarađivala sa brojnim kolegama, Ivana je otkrila da joj je kvalitet na prvom mestu, te da ipak starlete za saradnju ne dolaze u obzir.

 

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Ivana Selakov

Naime, Ivana i Mirza Selimović prepevali su pesmu Sinana Sakića "Da se opet rodim", koja je u njihovom izvođenju dobila potpuno novo ruho. Tim povodom pevačica je otkrila da pažljivo bira saradnike s kojima snima duete, te da ni za novac ne bi pristala da snimi duet sa starletama. Iako je već poznato da je Staniji Dobrojević upravo Ivana držala časove pevanja, izgleda da ni ona ne bi došla u obzir.

- Meni je kvalitet na prvom mestu. Ne pratim slepo ove trendove koji su zavladali, starlete i reperi. Pažljivo sam gradila karijeru, ne na skandalima nego na kvalitetnim pesmama, i pažljivo biram s kim ću da sarađujem. Mislim da je to sasvim dovoljan odgovor - rekla je pevačica za Srpski telegraf.

Foto: e-stock/KOBRA
Mirza Selimović

Pobednik osme sezone "Zvezda Granda" Mirza Selimović poručio je da je prezadovoljan ostvarenom saradnjom.

- Mislim da su se Ivanin i moj glas odlično uklopili, jako sam zadovoljan pesmom. Kada su mi rekli o kojoj pesmi se radi, odmah sam prihvatio, Sinan je jedan, ali mi smo se potrudili da napravimo drugačiju priču i da pesmi produžimo život. Drago mi je što vidim da se publici sviđa - zaključio je Mirza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading