Sve je spremno, samo da Luna propeva: Anabela i Gagi joj našli nastavnicu i odabrali pesme!

Autor:

Zabava

12.05.2019

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lunu Đogani izgleda čega velika muzička karijera čim izađe iz rijalitija "Zadruga 2", a za to su se pobrinuli njeni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani.

Foto: youtube.com/Zadruga 2 - Live
Čeka je karijera... Luna Đogani

Kako je Gagi otkrio, Anabela i on su pripremili sve za to da Luna postane pevačica, jer kako smatraju, nasledila je talenat od njih koji bi trebalo da iskoristi. A kako bi što bolje savladala pevanje, angažovali su i profesorku, reč je o Ivani Peters koja se već bavi podučavanjem talentovanih devojaka i momaka.

RepublikaFoto: Promo foto
Luna je nasledila njihov talenat...
Foto: printscreen/instagram.com/ivanapeters
Imaće pune ruke posla... Ivana Peters

- S Ivanom Peters smo se dogovorili da joj drži časove pevanja i mislim da smo izabrali najbolju opciju. Treba da poradi na svom vokalu, Ivana inače drži časove i smatram da je ona odličan izbor. Već razmišljamo o njenoj muzičkoj karijeri, imamo tri pesme u opciji i sve tri su super. Čekamo nju, da ona to čuje i odabere, da joj se nađe prava intonacija i tonalitet. Mora da uđe u studio i da provežba, poradi na vokalu. Hoćemo da bude profi, da skupo zvuči i izgleda, nećemo da brzamo. Gledamo da bude potpuno drugačija od svih - rekao je Gagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
janko

12.05.2019 12:56

Luna može samo da nauči da otvara usta i da, kao njena majka Anabela, postane otvaračica usta broj 2.

Odgovori 23 0
Časlav

12.05.2019 13:33

Luna ne zna ni usta da otvara na plejbek.

Odgovori 22 0
Kata

12.05.2019 15:14

Pjevaće kad popije neku pivu.

Odgovori 20 0
Mišo

12.05.2019 15:21

Luna nikada nije nešto učila i ništa nije naučila. U Zadrugoviziji otvarala usta pa i to zaboravila. Luna zatvorila usta a pesmu čujemo sa snimka. Moraće majka Anabale Zla prvo da je nauči da postane otvaračica usta. Ali i to će teško moći da postigne.

Odgovori 20 0