Pokušala da se pomiri sa ocem svog deteta: Milica Dabović dala drugu šansu famoznom Vuku!

Autor:

Zabava

11.05.2019

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvesni Vuk Roten s kojim je bivša košarkašica Milica Dabović dobila sina Stefana, a s kojim je prekinula vezu dok je bila trudna, izgleda se ponovo našao u njenom životu.

Foto: instagram.com/milicamrvica
Ipak ništa od pomirenja... Milica Dabović

Bivša košarkašica otkrila je na svom profilu na instgramu da je pokušala da se pomiri sa bivšim, ali da su ipak shvatili da ne mogu da budu zajedno i da je jedino što ih sada spaja njihov sin Stefan:

RepublikaFoto: instagram.com/stefanovamama13
Slavila sinu rođendan sama... Milica i Stefan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OBOZAVAMO @obucapavle ??

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13) on May 9, 2019 at 2:27am PDT

- Dali smo tu neku šansu, pokušali, ali ništa se ne može na silu, nismo se razumeli, a želeli smo... Svako je otišao svojim putem, ti daleko, ja malo bliže ali najbliže sinu, jer on je celi moj svet! Sigurno nas čeka neka sreća, koju i tebi zelimo... Laku noć... Sve je uvek bilo u Božijim rukama - napisala je Dabovićeva.

Milica je dugo krila istinu o ocu svog sina za kog je tvrdila da je biznismen iz Beča, a za kog su kasnije pojedini mediji pisali da je reč o prevarantu kome nije ime Vuk, već Ljuba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

11.05.2019 20:24

Teško je sa ovom starletom.