Svadba Karića joj napravila haos: Haris urlao na Radu zbog Milana, uplakana zvala sestru upomoć!

Autor: Svet.rs

Zabava

10.05.2019

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović bila je jedan od zvanica na svadbi Danijele Karić i Ivana Mileusnića, a razlog zbog koga je kasnila dva sata jeste njen dečko Haris Berković i njihova žestoka svađa zbog Milana Stankovića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Harisu nije bilo pravo što je na istom veselju i Radin bivši dečko...

- Rada je trebalo da dođe sa Harisom, ali kada je ovaj čuo da sede za stolom s njenim bivšim dečkom Milanom Stankovićem , odustao je od slavlja. Rada ga je molila da se ne glupira jer svi znaju da je sa Milanom u super odnosima, ali Haris je rekao da ne može da podnese da novinari posle pišu kako ona sedi sa bivšim i sadašnjim dečkom. Još je rekao da on preko tih stvari ne može da pređe, da je takav, da mu to smeta. Rada se rasplakala, razmazala joj se šminka, on je usred svađe izašao iz stana... Ukratko čitava drama - priča izvor blizak paru i dodaje: 

- Rada je onda pozvala sestru Maju, koja je inače završila kurs za profesionalnog šminkera, i ona je od uplakane i iznervirane Rade napravila svežu lepoticu. Pomogla joj je da se spremi kako ne bi došla poslednja na venčanje. Tokom večeri Rada je sedela odmah do Vesne Zmijanac i Milana Stankovića i sve vreme s njim ćaskala ne skidajući osmeh sa lica, a onda je sa svojim bivšim otpevala i nekoliko dueta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

..od kad sam bez tebe ostala ❤ @radamanojlovic #live #konagranijabuka #svadba #vilajelena

A post shared by RADA MANOJLOVIĆ ❤ (@radamanojlovic.blog) on May 4, 2019 at 7:10am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading