Milena smuvala fudbalera Zvezde:Pevačica otkačila Vuka Moba zbog Gorana Čaušića!

Autor: Marko Đedović

Zabava

10.05.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Ćeranić (33) ponovo je uplovila u vezu sa sportistom, a kako Srpski telegraf saznaje, u pitanju je fudbaler Crvene zvezde Goran Čaušić (27).Ćeranićeva već mesec dana uživa u ljubavi sa prvotimcem kojeg je za rođendan iznenadila tortom u obliku fudbalskog igrališta

RepublikaFoto: instagram.com/ceranicmilena/Starsport
Pronašla ljubav pored fudbalera...

Pevačica je očigledno rešena da se uda za sportistu jer je Goran treći igrač po redu koji ima profesionalni ugovor, a sa kojim je Ćeranićeva uplovila u vezu. Nakon neuspele dugogodišnje veze sa oženjenim košarkašem Vladimirom Dašićem i unukom Šabana Šaulića Lukom Adžićem, na red je došao i prvotimac Zvezde sa kojim je Milena nešto više od mesec dana u ljubavi.

- Gorana i Milenu je upoznao zajednički prijatelj Vujadin Savić. Odmah su se dopali jedno drugom i razmenili su brojeve. Ubrzo zatim su se i videli i otpočeli tajnu vezu. U početku su bukvalno od svih krili da su zajedno zbog toga što je Goran želeo da izbegne da ga pominju u žutoj štampi i vanfudbalskim temama. Međutim, kako je vreme odmicalo, vezu nisu mogli da sakriju. Prvo su za njihove simpatije saznali najbliži prijatelji, a onda se vest raširila - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

RepublikaFoto: Starsport
Goran Čaušić...

- Prestali su da se kriju 5. maja, za njegov rođendan. Tada mu je ona napravila tortu u obliku fudbalskog terena sa njegovim likom koju je uslikala i stavila na Instagram i tagovala ga. On je to okačio kod sebe na profil i zahvalio joj se. Te večeri Milena mu je priredila žurku iznenađenja koja je ujedno bila i proslava titule na kojoj je ona pevala. Sve vreme dok je pevala je gledala u njega i bukvalno mu je svaku pesmu posvetila - završava priču izvor.

Gorana i Milenu upoznao zajednički prijatelj Vujadin Savić. Ubrzo su počeli tajno da se viđaju, tvrdi izvor

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Zbog Gorana raskinula vezu sa Vukom Mobom...

Kako dalje saznajemo, upravo zbog Gorana Milena je rešila da stavi tačku na vezu sa reperom Vukadinom Gojkovićem, zvanim Vuk Mob, sa kojim je bila nekoliko meseci u vezi. Upućeni tvrde da je ta veza bila osuđena na propast zbog Vukovih neverstava kojih je Milena bila svesna, te kad je shvatila da ta veza nema budućnost, okrenula se Čaušiću i sa njim ušla u skladan odnos.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo fudbalera, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Podsećamo, Milena je tri godine bila u vezi sa oženjenim košarkašem iz Crne Gore Vladimirom Dašićem, a kada je uvidela da on ne planira da se razvede, rešila je da prekine tu vezu. Nakon njega u javnosti se pojavila sa unukom Šabana Šaulića Lukom Adžićem, sa kojim je bila kratko u vezi, a nakon toga otpočela je romansu sa Vukom Mobom, sa kojim je javno razmenjivala nežnosti, ali je veza bila kratkog daha.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

10.05.2019 10:52

Koji joj je to po redu?