"Kija je debil i proizvod površnosti": Pljuvačina na račun Kockareve iz žirija "Zvezda Granda"!

Autor: informer.rs

Zabava

09.05.2019

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je Kristina Kockar pobedila u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" i upustila se u estradne vode, ne prekidaju da se nižu pozitivne, ali i negativne kritike na njen lik i delo.

Foto: youtube.com/printscreen
Zvezde Granda...

Kockareva je naišla na negativne komentare jednog od članova popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Đorđe David bez dlake na jeziku je izneo mišljenje o novopečenoj pevačici i bivšoj stjuardesi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ne miriše Kockarevu...

- Kija pravi karijeru na osnovu toga što je ispala debil! Ona je pevačica kao što sam ja astronaut! Ona je proizvod površnosti na koju ne mogu da pristanem - izjavio je pevač.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Maja

09.05.2019 17:46

Eto doziveli smo i to da Djordje David za nekog da kaze da je debil, glumac-statista, muzicar koji je imao uspeh samo kao pevac grupe Generacija 5 koja je postojala 15 g. pre njega. Nabedjeni roker koji se prodao. Za mene je Djordje David oduvek bio debil i retko antipatican lik.

Odgovori 45 10
Željko

09.05.2019 18:42

@Maja - Kopira JK i vredja sve bolje od njega.

Odgovori 31 7
Teab

11.05.2019 15:26

Ti nisi merodavan da ocrnjujes Kristinu Kockar. Ona je za nepunu godinu dana snimila nekoliko pesama i sve su joj bile prve od strane pregleda na yutub a kad si ti zadnji put zapevao dosao si u Grand da zaradis za hleb a da sto du te suptuga i deca napustili zato sto di ptedobar prema njima ili ne mogu vise da te gledaju drogeru

Odgovori 15 3
Ba to

11.05.2019 21:38

Samo sam cekao ove bakute da se jave i brane prdulju kiju....?? mozete da se okrenete naopacke ali je covek u pravu!!! Ona je samo produkt naseg glupog naroda....