Jurila ga po hotelu: Otkriven pravi razlog razvoda Ane Sević i Darka Lazića!

Autor:

Zabava

09.05.2019

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su se Darko Lazić i Ana Sević razveli još pre više od godinu dana, sada su isplivali razlozi razvoda.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić I Ana Sević

Bivši supružnici nikada nisu želeli da govore o tome šta se zapravo dogodilo, ali u pitanju je bilo to što se Darko provodio sa nepoznatim devojkama.

 

Darko je svojevremeno, kako prenose domaći mediji, nastupao u jednom popularnom beogradskom hotelu na velikoj žurki koja je tada upriličena. Oko njega su tada bile brojne devojke, sa kojima je Darko potom završio u hotelskoj sobi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ana Sević

- Darko je pevao od 19 do 23 časa, cirkao je alkohol sve vreme i bilo je ludo. Svi su se zezali, jeli, pili, tu su bile i devojke. U prizemlju je bilo veselje s muzikom, a na spratovima su bile sobe. Darko nas je zabavljao, a kad je završio posao, dali su mu jednu zgodnu crnku da ga "počaste", jer je super pevao. Posle 23 časa su njih dvoje otišli u sobu. On je bio skoro obeznanjen od alkohola - priča izvor i dodaje da to veče pamti kao da je juče bilo zbog onoga što je usledilo kada je na žurku neočekivano upala Lazićeva tadašnja žena Ana Sević i napravila skandal!

- Sve je bilo super, ali smo se već svi pitali što Darko ne silazi iz sobe posle pet sati. U jednom momentu upala je Sevićka u hotel i počela da drami na sav glas gde je Darko. Bilo je jasno da joj je neko javio gde joj je muž i šta radi. Počela je da ga traži po hotelu i da pravi skandal, da viče kako zna da je tu, ali nije uspela da ga pronađe - kaže izvor i dodaje da je pevačica bila toliko besna da je čak trčala po spratovima.

- Ona je nekako napustila hotel nakon ubeđivanja s osobljem, a Darka smo potpuno pijanog jedva izneli iz sobe tek u četiri ujutru, kada je otključao vrata, i strpali ga pravo u automobil da ga vozimo kući - završava sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading