Nina Prlja: Moja majka je prošla pakao zbog mene!

Autor:

Zabava

09.05.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Nina Prlja, koja je u žižu javnosti dospela zbog afere "kokain" i robije koju je morala da odsluži, u utorak uveče promovisala je prvu autobiografsku knjigu "Prvom klasom do ćelije 12", a za Srpski telegraf je izjavila da je njena majka zbog nje prošla kroz pravi pakao.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Nina Prlja...

- Od trenutka kad sam iz Beograda krenula za Dubai, za moju majku je krenuo pravi pakao. Samo mogu da zamislim šta joj se sve motalo po glavi, bukvalno je na momente pomišljala da me više nikada neće videti. Nije znala ni gde sam, ni s kim sam, ni da li sam živa. Meni bliski ljudi koje je moja majka neprestano zvala ne bi li joj rekli neku informaciju o meni takođe ništa nisu znali jer sam ja, može se reći, pobegla na avion bez traga i glasa. Nikada sebi neću oprostiti što sam je dovela do toga da me živu oplakuje - rekla je Nina i dodala:

Nina: Nije znala ni gde sam, ni s kim sam, ni da li sam živa, ni da li će me ikad više videti

RepublikaFoto: e-stock agency
Nina...

- Kada me je videla, nije bila ljuta na mene, niti me je kritikovala, već me je samo grlila i ljubila, bila je srećna što sam živa i što smo ponovo zajedno. Mama me dobro poznaje i zna da je ne bih dovela u takvu situaciju nikada da nisam bila prinuđena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading