Kupila sam diplomu fakulteta uz pomoć kuma koji je bio mnogo jak: Starleta Blondi šokirala izjavom, a sada ovako izgleda!

Autor:

Zabava

08.05.2019

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Đukić poznatija pod nadimkom Blondi u emisiji "Opasnice" na "Happy" televiziji otvoreno se hvalila kupljenom diplomom koju joj je "završio" pokojni kum.

RepublikaFoto: Facebook.com/Besno pile
Blondi je briljirala svojim izjavama...

Snimak koji je u tom trenutku podigao veliku prašinu na društvenim mrežama, žestoko je i osuđen, a Blodni se od tada više nije pojavljivala u javnosti. 

- To sam uradila uz pomoć jednog mog kuma koji je mnogo jak čovek i koji nažalost više nije sa nama. On mi je govorio: "Mnogo si inteligentna, jako brzo kontaš stvari, vidim kako na telefonu kucaš, na računaru jako brzo sve radiš." Govorila sam mu da nemam želju i volju da učim, i da su mi neke druge stvari bitnije. Okej, mogu ja da malo sednem da nešto kao naučim i to je to, ali to meni tad fakultet nije bio prioritet. I onda sam s njim dogovorila, on je to završio, ja sam dobila diplomu i tako sam završila fakultet - kazala je ona i objasnila da je fakultet "završila" zbog roditelja.

Međutim, izgleda da je nakon ovog nastupa na televiziji odučila da se povuče iz javnog života i dodatno poradi na svom licu te sada izgleda ovako:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading