Petar Mitić izazvao skandal u avionu: Stjuardesa besnela na pevača!

Autor: Alo.rs

Zabava

08.05.2019

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je poznat kao izuzetno vaspitan mladić, Petar Mitić je izazvao nelagodnu situaciju prilikom leta na relaciji Beograd - Podgorica.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Petar Mitić

Kako otkriva izvor koji se našao u avionu, nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" je poslednji ušao u letelicu, i to minut do zatvaranja gejta.

Iako je strogo zabranjeno korišćenje telefona u avionu, Petar je navodno razgovarao sa nekim od prijatelja koji su ga čekali u glavnom gradu Crne Gore, da bi se pre sletanja takođe latio telefona.

- Desetak minuta pre sletanja aviona na podgorički aerodrom Petru je zazvonio telefon, a on se bez pardona javio: "Halo, brate, evo slećem. Vidim Podgoricu iz aviona!", pričao je Petar, a onda se začula besna stjuardesa: "Dečko, isključite telefon, na šta to liči! Ovo je nečuveno. Avion sleće ubrzo, izdržite!"", ispričao je izvor dodajući da je stjuardesa pri sletanju zamolila pevača da se ubuduće tako ne ponaša, zbog čega joj se Mitić dugo izvinjavao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading