"Među nama nikada nije bilo ljubavi": Andreana Čekić šokirala priznanjem o bivšem mužu!

Autor:

Zabava

08.05.2019

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ljubavnom životu Andreane Čekić mediji ne prestaju da bruje. Popularna pevačica nedavno je komentarisala natpise o svom razvodu i novoj ljubavnoj vezi, a ovoga puta otišla je korak dalje u svojoj emotivnoj ispovesti.

RepublikaFoto: instagram.com/andreanacekic
Andreana Čekić...

Naime, zvezda Granda gostovala je u emisiji "Estradanje" kod kolumniste i blogera Milija Čolića i po prvi put otkrila detalje iz braka o kojima nikada javno nije govorila.

- Prvi put kažem da između mog muža i mene nije bilo ljubavi. Svi koji su nas viđali su to mogli da primete. Nikada me nije zagrlio kao ženu. Jedno jutro sam uz kafu započela razgovor i rekla mu da bi oboje trebalo da priznamo da se ne volimo kao muž i žena - rekla je Andreana.

RepublikaFoto: e-stock
Srećna sa novim partnerom...

Na voditeljevo pitanje da li je istina da ju je muž varao, pevačica je nastavila iskreno da odgovara.

- Sada kažem javno da me je varao. I on je i dalje u kontaktu sa tim osobama - otkrila je ona.

Pevačica trenutno uživa u ljubavi sa Markom Miloševićem. U medijima se spekulisalo kako je zvezda Granda kriva za okončanje njegovog braka kao i da zbog nove veze Marko ne viđa ćerku. Međutim, popularnu pevačicu uopšte ne dotiču takvi natpisi i uprkos svemu objavljuje fotografije sa novim partnerom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading