Bojana me je udarala tanjirom po glavi, njen brat mi je zavrtao uši: Ispovest Slobodana Vasića u tužilaštvu!

Autor:

Zabava

08.05.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Vasić dao je početkom nedelje iskaz u tužilaštvu nakon što je priveden zbog sumnje da je pretukao devojku Bojanu Janković u njenom stanu u Novom Sadu.

RepublikaFoto: instagram.com/slobodanvasic_official
Pretukao devojku... Sloba Vasić

Kako saznajemo, pevač je pred organima reda priču okrenuo na svoju vodenicu, te je negirao da je pretukao partnerku, uz obrazloženje da je njen brat Đorđe Janković taj koji je fizički nasrnuo na njega pod dejstvom alkohola i tableta, a da je nekoliko udaraca zadobio i od devojke.

 Đorđe je dobio napad i odjednom počeo da me vređa: "Hoćeš da ti je*em mater", na šta sam ga zamolio da se smiri, pa me je tada napala i devojka, izjavio je pevač

- Bili smo u stanu svi zajedno kada je Đorđe u jednom momentu dobio neki napad. Počeo je čudno da se ponaša, a video sam na usnama da je imao penu, pa je bez povoda počeo da me vređa: "Je*aću ti mater", na šta sam ga ja zamolio da se smiri i prestane tako da se ponaša. On je ipak nastavio da me vređa govoreći mi: "Hoćeš da ti je*em mater", te mi je u jednom momentu prišao i udario otvorenom šakom u predelu levog uha, a nakon toga i da mi povlači uvo. Ja sam se tada sagnu, pa mi je prišla Bojana, koja mi je takođe zadala nekoliko udaraca otvorenim i zatvorenim rukama u predelu glave i tela. Potom je uzela tanjir i razbila isti meni o glavu. Mogu da kažem da je u stanu sve vreme bila prisutna Đorđeva devojka Anja. Nakon toga sam izašao iz stana i pozvao policiju. Sklonio sam se u prolaz zgrade, koji se nalazi pored našeg ulaza, gde sam sačekao patrolu policije. Policijskim službenicima sam rekao šta se desilo, nakon čega sam priveden u policiju - stoji u Vasićevom iskazu.

Slobodan: Od samog starta sam imao probleme sa njenim bratom, koji mi je preko Instagrama slao preteće poruke

Pevač je priznao da je u za vreme nemilog događaja i on bio pod dejstvom alkohola, te da je popio nekoliko viskija, ali da nije izazvao konflikt, pa je objasnio da je brat njegove devojke Đorđe Janković alkohol mešao sa medikamentima, te i da s njim ima nesuglasice još otkad je počeo da se zabavlja sa njegovom sestrom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tvrdi da je bio malteretiran od devojke i njenog brata...

- Već od samog starta sam imao probleme sa njenim bratom Đorđem Jankovićem, koji mi je preko Instagrama slao preteće poruke jer mu nije odgovaralo to što sam bio sa njegovom sestrom. Nakon ovog događaja sam obavio razgovor sa Bojanom i njenim ocem, koji su mi rekli da je Đorđe bolestan, da ima psihičkih problema, da uzima terapiju, ali i da koristi psihoaktivne supstance, zbog čega ovaj događaj nisam prijavio policiji - naveo je Slobodan i osvrnuo se na Bojanine optužbe da je zbog toga što je ona htela da raskine veridbu nasrnuo na nju.

RepublikaFoto: Instagran screenshot
Sloba sa devojkom...

- To je apsolutna laž. Nisam je vređao rečima: "Je*em ti mater u usta, vratiću te odakle si došla, ti meni da bacaš prsten, klošarko jedna", nisu tačni navodi da sam od Bojane dan pre kritičnog događaja tražio veću količinu novca kako bih vratio dugove nekim ljudima. Takođe nisu tačni navodi da sam tog dana u restoranu pokazivao sliku svoje majke i da sam zbog toga počeo da pijem viski zajedno sa tabletama. Nisu tačni navodi da sam zadao nekoliko udaraca Bojani niti da sam polomio čaše. Takođe nije tačno da je Bojana izašla na teresu i tražila pomoć niti da sam je udarao nogama po telu - negirao je pevač apsolutno sve.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading