Vezu sa oženjenim podigla na viši nivo: Andreana Čekić objavila nešto što dokazuje kako joj je sa Markom!

Autor:

Zabava

07.05.2019

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić uživa u ljubavi sa izvesnim Markom Miloševićem, koji je zbog nje ostavio suprugu Marinu i maloletnu ćerku.

Foto: instagram.com/andreanacekic
Sigurni u svoju ljubav... Andreana i Marko

Međutim, pevačicu to ne potresa mnogo obzirom na to da je odlučila da objavljuje fotografije s dečkom na društvenim mrežama, a poslednja ukazuje na to da je njihova veza čvršća nego ikada.

Naime, Andreana je juče objavila fotografiju s Markom kojom je u njegovo i svoje ime čestitala praznik Đurđevdan pravoslavcima, i početak Ramazana vernicima muslimanske veroispovesti. 

- Svim prijateljima, koji slave, želimo srećnu slavu Đurđevdan. Takođe Ramazan Šerif Mubarek Olsun svim prijateljima islamske veroispovesti - napisala je Andreana i ovim pokazala da su Marko i ona u veoma ozbiljnoj vezi budući da zajedno čestitaju i praznike svojim prijateljima. 

 

 

Podsećanja radi, Markova supruga Marina nedavno je apelovala na njega da joj vrati automobil koji se vodi na njeno ime, a koji je Milošević uzeo. 

S druge strane, bivši suprug Andreana Čekić, Ivan Miladinović kog je pevačica naznačila kao odgovornog za ovaj skandal u medijima, sada je u vezi sa njenom koleginciom Gabrijelom Pejčev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
CTOJKO

07.05.2019 12:54

На овој доњој фотографији је нешто поцрнела у лицу. Можда од стида и срамоте.

Dušan

07.05.2019 14:27

Dosta sa ovim bludnim švalerima.