Ovo će biti događaj godine: Saznajte sve detalje proslave Anastasijinog 21. rođendana!

Autor:

Zabava

07.05.2019

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada zvezda Anastasija Ražnatović organizovaće žurku 30. maja u jednom luksuznom beogradskom restoranu za oko 120 zvanica. Šuška se da će potrošiti oko 10.000 evra.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Anastasija Ražnatović

Mlada pevačica koja je sve osvojila novim hitom "Rane" uveliko priprema parti na kojem će pozvati porodicu, prijatelje i saradnike u jednom elitnom beogradskom restoranu.

Anastasija Ražnatović je već sada unajmila agenciju koja se bavi organizacijom slavlja, a kao neko ko ima istančan ukus vodi računa o svakom detalju - kako o mestu gde se organizuje žurka, pa preko dekoracije prostora i do njenog stajlinga za tu noć.

- Zbog obaveza koje ima oko promocije novog spota za pesmu "Rane", Anastasija je odlučila da angažuje agenciju za proslavu rođendana. Dala im je instrukcije kako bi volela da izgleda gala slavlje. Dekoracija će biti u stilu italijanskih glamuroznih slavlja. Preovladavaće belo-roze momenti, a na svakom stolu će biti cveće posebno aranžirano za ovu priliku. Na stolovima će biti i svećnjaci u roze boji, te će se služiti najskuplja vina. U svemu ovome ima veliku podršku majke Cece, koja se potrudila da svojoj mezimici ispuni svaku želju. Šuška se da će slavlje koštati oko 10.000 evra - kaže dobro obavešten izvor za jedan beogradski medij.

Foto: Republika

Ceca i Anastasija

U organizaciji slavlja, osim Cece, Anastasiji veliku podršku pruža i buduća snajka Bogdana Rodić.- Bogdana i Anastasija su kao drugarice. Jedna drugu uvek savetuju, pa joj je Bogdana rekla da joj se za sve može obratiti kada je organizacija rođendana u pitanju. Njih dve već biraju kreacije za slavlje. Anastasiji je posebnu pažnju privukla jedna kreacija domaće dizajnerke koju će najverovatnije uzeti za proslavu 21. rođendana - naglasio je naš izvor.

Anastasija je vodila računa o svakom detalju, pa na pozivnici piše da gosti moraju da ispoštuju poseban dres-kod. Tako će sve dame koje budu krenule na Anastasijin parti morati da dođu u dugim elegantnim haljinam, a dok će momci biti u odelima.

 

 

- Eleganicija je nešto o čemu Anastaija vodi računa, pa je tako izrazila želju da bude i ovog puta. Posebanu pažnju je obratila na stajlinge i veruje da će svi ispoštovati njenu želju - priča izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading