Dea ipak dobija zamenu: Voditeljka RTS-a menja Đurđevićevu dok se ne vrati!

Autor: Blic.rs

Zabava

07.05.2019

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dea Đurđević tek sada je dobila zamenu, a sa Predragom Sarapom emsiju "Novo jutro" vodiće Dušica Spasić koja posle 13 godina provedenih na Radio Televiziji Srbije, prelazi na "Pink".

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Dok se ne oporavi, menjaće je Dušica...

- Kako bi mnogi rekli, Dušica je takoreći dete RTS-a. Nakon što je prošla veliki broj izbornih krugova na audiciji, tri godine je provela kao novinar da bi potom započela svoju karijeru ispred kamera. Publika je navikla da se budu uz nju u Jutarnjem programu, ali je ona odlučila da krene dalje. Od čelnih ljudi “Pinka” dobila je ponudu pre nekoliko nedelja, nakon čega je donela odluku da promeni medijsku kuću u kojoj je provela veći deo svoje karijere - rekao je izvor. 

RepublikaFoto: youtube.com/ 3d vision
Napušta RTS posle 13 godina... Dušica Spasić

- Ponuđeno joj je da vodi informativne emisije, kao što su “Nacionalni dnevnik” i “Vesti”, te da može i kao autor da utiče na proizvodnju vesti, što je njoj predstavljalo izazov. Sa druge strane, na sastanku se pričalo i o tome da u početku vodi “Jutarnji program” dok se povređena Dea Đurđević ne vrati. Dušica nije istog trenutka odgovorila na ponudu, želela je malo da razmili jer joj ipak nije lako da ostavi televiziju na kojoj je stasala, ali je na kraju prelomila. Odlučila je da prihvati ponudu „Pinka“, a potom je na RTS-u tražila da razgovara sa urednicima da bi im saopštila svoju odluku. Svi su bili iznenađeni, ali su je podržali - dodao je izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/ 3d vision
Dok se Dea ne vrati, menjaće nju, a onda ide na informativu...

Voditeljka je šturo odgovorila na pitanje o transferu.

- Nemam ništa da izjavim tim povodom, kada budem imala nešto konkretno, reći ću vam - bilo je sve što je Spasićeva želela da kaže.

- Još uvek nije dogovoreno kada će tačno Dušica pozdraviti gledaoce ružičaste frekvencije, ali su je kolege na novom radnom mestu dočekale srdačno. Mnogi njeni prijatelji su, kada im je saopštila da je dobila ponudu, bili uvereni da je neće prihvatiti. Međutim, Dušica je, iako je bila zadovoljna na RTS-u, poželela da radi nešto novo i da promeni malo radnu sredinu. Dopala joj se ideja da krene dalje i oproba se u infomativi. Ne verujem da je novčana ponuda bila presudna u donošenju njene odluke jer je zapravo više želela da proba nešto novo - smatra izvor upućen u ovaj transfer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading