Operisala butine: Kaća Grujić imala ozbiljnu intervenciju!

Autor: Svet

Zabava

04.05.2019

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić ne libi se da prizna da je imala nekoliko estetskih zahvata, a sada se podvrgla jednoj ozbiljnoj operaciji.

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Sredila se od glave do pete... Katarina Grujić

"Zvezda Granda" još pre nekoliko godina uz pomoć estetske hirurgije uvećala je grudi i usne. Pre godinu dana stavila je nove zube, a sada se odlučila na još jednu korekciju.

Naime, Katarina Grujić je nedavno posetila jednu privatnu kliniku, gde je stanjila i ulepšala butine, što je želela odavno.

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Posle grudi i usana na red došle i butine...

- Kaća redovno odlazi na ulepšavanje što lica, što tela i prati sve savremene metode. Tako je prošle nedelje posetila jednu privatnu kliniku gde su joj isisali salo iz butina, a ujedno uklonili i celulit koji je noćna mora i Kaći i većini devojaka. Neuredan način života i nezdrava ishrana kod Kaće su se odrazili baš na tom delu tela, ali ona je svoje noge sredila za leto pomoću svega nekoliko najnovijih laserskih tretmana - otkriva izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

05.05.2019 07:06

Sada će njene krive noge da dodju više do izražaja.