Ne želi više da ćuti: Oglasila se Soraja povodom afere sa Duškom Tošićem!

Autor:

Zabava

04.05.2019

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja Vučelić oglasila se nakon što su isplivali detalji njenog odnosa sa Duškom Tošićem, suprugom Jelene Karleuše, čime je ponovo dospela u centar dešavanja. Naime, otkako ju je tajno verio jedan od najbogatijih Rusa u Moskvi, starleta se elegantno sklonila od malograđanskih priča, ali nova afera ponovo je pokrenula njenu itekako burnu prošlost.

RepublikaFoto: instagram.com/vucelicsorajasara
Soraja Vučelić...

Naime, Soraja se oglasila putem svog Instagrama i prokomentarisala aferu sa suprugom Jelene Karleuše. 

- Bravo, ubacite me u još neku aferu, zaista ne znam gde je kraj - napisala je zbunjena Vučelićeva u svojoj "Instagram priči". 

Foto: instagram.com/sorajavucelic

Podsetimo, kako je  jedan list ekskluzivno saznao, fudbaler Duško Tošić tajno se viđao sa starletom Sorajom Sarom Vučelić. Koliko je bio opčinjen njom govori i skupoceni pokon koji joj je kupio, a radi se o narukvici „kartije“ optočenu dijamantima vrednoj čak 60.000 evra.

Kako je afera trajala, Vučelićeva je odlazila u Istanbul kod Karleušinog muža, a Duško joj je pričao da će se razvesti od Jelene i nju predstaviti kao novu devojku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vele

04.05.2019 08:48

Neće Soraja. Ona je nevina. Rus će da joj budne prvi.

Odgovori 11 0