Zakopale ratne sekire: Pomirile se Lepa Brena i Vesna Zmijanac!

Autor: Svet.rs

Zabava

03.05.2019

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac i Lepa Brena su se pomirile nakon dužeg vremena.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/instagram.com/vesnazmijanacofficial
Brena i Vesna...

Odnos između koleginica popravio se kada se Vesna pojavila u jednoj emisiji "Grand" televizije što je označilo pomirenje između nje i Brene.

Brena se na Vesnu naljutila pre tri godine kada je Vesna otišla u "Farmu" i ostavila na cedilu Sašu Popovića i nju.

- Vesna i Brena bile su u svoje vreme dve najveće zvezde, ali često su se bockale i prepucavale preko medija. Vesna je ozbiljno zamerila Breni to što joj nije čestitala rođenje unuke Ree, ali uz posredovanje Saše Popovića nekako je prešla preko te uvrede i pristala da uđe u žiri jedne emisije. Sve je bilo odlično dok Vesna bez ikakve najave nije otišla na "Farmu" i ostavila ih u čudu, iako su imali precizan ugovor. Brena i Saša ostali su u čudu, ovakav potez su najmanje očekivali od profesionalca Vesninog kalibra i tada su je precrtali - navodi izvor magazina "Svet".

- Ona je kod nas bila i gospođa, i dama, i kraljica, a šta je tamo, neka ona razmisli sama. Za mene su rijaliti programi medijski užas. Ne znam kako naš zakon još dozvoljava da se prikazuje agresivnost u tim programima. To je takvo degradiranje čoveka u svakom smislu - rekla je Brena svojevremeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Velicko

04.05.2019 09:02

A da li će Brena da dozvoli Vesni da nastupa na koncertima gde i ona nastupa? Ili će da je zabrani kao što je zabranila Kiju Kockar?