Haker najavio nove "zvezde" u drk-aferi i izazvao haos! Baka Prase: Nadam se da sam dobro ispao u po*niću

Autor:

Zabava

04.05.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažni Tviter nalog pod imenom Mala plava ( (a) Anja9472824 prim. aut.) veoma je uznemirio poznate ličnosti, ali ovog puta muškarce!

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ/AP
Štefanek i Kalinić prvi nagrabusili...

Naime, haker koji rukovodi tim nalogom okačio je eksplicitne snimke i fotografije košarkaškog reprezentativaca Nikole Kalinića i srpskog rvača Davora Štefaneka.

Nakon što je policija ugasila taj nalog, otvoren je novi pod imenom STR8GUYSSRB, iza koga se sumnja da stoji ista osoba, a koji je najavio da će obelodaniti brojne fotografije i snimke ostalih javnih ličnosti, među kojima su bivši sportista i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, zatim zubar i maneken Boris Stamenković, pevač Vuk Mob, rijaliti-učesnik Bojan Gaćeša, Jutjub zvezda Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, kao i glumci Petar Strugar i Aleksandar Radojičić. Povodom ovog skandala, pozvali smo sve aktere, a među prvima nam se javio Baka Prase.

Taj kreten je opterećen ku*čevima, u pitanju je psihopata koji uhodi poznate muškarce, kaže Gaćeša

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Baka Prase se ne boji skandala...

- Samo lagano, neka pusti u javnost šta ima. Pretnje ovog tipa su mi smešne. Nadam se da sam dobro ispao na porniću - rekao je u svom stilu Ilić, a ni Šapić se nije mnogo potresao.

- To su same budalaštine, koje ne bih da komentarišem. Nimalo se ne potresam zbog toga. U pitanju je osoba koja je opterećena muškarcima - rekao je on za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Tanjug/ RADE PRELIĆ
Aleksandar Šapić...

Sa druge strane, Stamenković je bio mnogo uzbuđen i iznerviran kada smo mu saopštili da možda postoje njegove gole fotografije, kao i eksplicitni snimci.

- Tužiću tog, ko god da je, ako još jednom bude iskoristio moje ime ili sliku u bilo kom smislu. Ovo je prevazišlo sve granice, tužiću sve koji učestvuju u ovim nameštaljkama - prokomentarisao je besno Boris.

I bivši rijaliti-igrač bio je oštar kada smo mu saopštili šta bi moglo da izađe u javnost.

- Taj kreten što sve to kači je definitivno opterećen muškarcima, tj. ku*čevima, samo bih to rekao. Ne bih ulazio u dalju raspravu, pošto je i više nego očigledno da je neki psihopata u pitanju - rekao je Gaćeša, dok glumac Radojičić nije hteo ništa da komentariše povodom ove teme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mišo

04.05.2019 15:11

Ljudi ne snimajte se u nezgodnim pozama, koje ne sme da vidi niko. I kada obrišete nije obrisano, već je samo skriveno. Stručnjak može tu sliku ili video da "oživi, regeneriše". Postoji softver za vraćanje obrisanih datoteka.

Odgovori 14 0
DM2008

05.05.2019 08:20

Radi čega se prave slike i snimci tog sadržaja? Radi osramoćenja. Niko ne misli da će neko to videti i objaviti javnosti ali to se upravo i desi. Zato bolje prvo razmislte

HJ

27.02.2024 15:36

Strasno sta god rade trebali bi ih pronaci a to rade tako sto posalju foto i onda zamjene lokaciju to bi trebala policija da nadje do sad isto kao sto su nasli onu decu sto su zvali skole to je iz iste grupe oni sto se igraju igrice a imaju 50/60 god