Šokantan obrt! Podneta prijava protiv Slobe Vasića, ali i protiv njegove devojke!

Autor: blic.rs

Zabava

03.05.2019

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Vasić priveden je u sredu uveče, jer je navodno udario devojku.

Foto: instagram.com/slobodanvasic_official
Sloba Vasić

- Počela je žustra svađa između Slobodana i brata njegove devojke. Navodno su se njih dvojica i pokoškali, a devojka je u jednom trenutku vrisnula i umešala se između njih. Tada je Slobodan, navodno, udario svoju devojku. Policajci su legitimisali prisutne i pitali šta se dogodilo. Pevačeva devojka, koja je inače ćerka vlasnika jednog hotela u Novom Sadu, rekla je da ju je pevač udario - priča dobro obavešteni izvor i dodaje da je policija Vasiću stavila lisice i odmah ga sprovela u stanicu.

Sloba Vasić i brat njegove devojke, Đorđe J, bili pod dejstvom alkohola kada je došlo do žustre rasprave između pevača, njegove devojke i njenog brata.

U sred tuče, kažu iz policije, Vasić je udario svoju devojku Bojanu i njenog brata Đorđa J, a oni su njemu uzvratili.

Sloba Vasić je potom pozvao policiju, a policiju su pozvale i komšije kada su čule buku.

Prekršajna prijava je podignuta u redovnom postupku protiv četvoro ljudi iz stana - Slobe Vasića, njegove devojke Bojane J, njenog brata Đorđa J, kao i njegove devojke i to za narušavanje javnog reda i mira svađom i vikom, te učestvovanjem u tuči, potvrdili su u MUP-u. U policiju su privedeni Sloba Vasić i brat njegove devojke Đorđe J.

Kako se dalje navodi, na saslušanju u policiji oni su svaljivali krivicu jedni na druge. Brat i Slobina devojka su u policiji tvrdili da ih je on napao, te da su se oni samo branili, a pevač je tvrdio da se dogodilo suprotno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading