(FOTO) I dalje je TENKANA: Ana Nikolić zaprepastila izgledom na svadbenom veselju kod Karića!

Autor:

Zabava

02.05.2019

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Karić (35) i plesač i koregraf Ivan Mileusnić (34) venčali su se danas, 2. maja, u Hramu Svetog Save u Beogradu, a venčao ih je vladika Stefan Šarić sa deset sveštenika.

Foto: e-stock/M.RODIĆ
Danijela i Ivan...

Nakon crkvenog venčanja slavlje se nastavilo u "Vili Jelena", gde je osim porodice i prijatelja okupio veliki broj ličnosti iz javnog života

Među zvanicama koji su upriličili veselje kod Karića našla se i pevačica Dara Bubamara, koja se pojavila u provokativnom crnom kombinezonu.

Foto: e-stock/M.RODIĆ
Dara Bubamara...

Veliku pažnju privukla je i Ana Nikolić koja je posle dužeg vremena zapevala svoj čuveni hit "Romale Romali", međutim nije mogla da se pohvali baš zavidnom linijom. Pored nje mikrofona se latio i Dragan Kojić Keba.

Foto: e-stock/M.RODIĆ
Ana Nikolić...

Podsetimo, posebna želja Danijele i Ivana bila je da im na svadbi, goste svojim glasom uveseljava pevačica Milica Pavlović, koja je to uradila kao pravi profesionalac.

Pored navedenih velikih estradnih imena venčanju su prisustvovali i Merima Njegomir, Milka Forcan sa ćerkom, Stefan i Danijela Buzurović, Marko i Marija Đurovski, Vesna Dedić, Aleksandra Troicki, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Marko Nikolić sa suprugom Milicom, Saška Janković i mnogi drugi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading