MONSTRUOZNO UBISTVO: Učesnik Pinkovih zvezda pretukao i više puta prešao kolima preko tela majke troje dece!

Autor: Avaz

Zabava

02.05.2019

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Turšun (35) je stradala u selu Gornje Putićevo kod Travnika u BiH. Ona je nastupala zajedno sa Gromovićem, bivšim učesnikom "Pinkovih zvezda", koji ju je usmrtio na izuzetno svirep način.

Foto: youtube.com/ Pinkove Zvezde
Zoran Gromović

- Brutalno je pretukao moju pastorku Jelenu dok nije ostala bez svesti, a onda je nekoliko puta prešao preko nje automobilom - priča Nenad Škorić iz Vajske, očuh pevačice Jelene Turšum (35), koju je ubio njen bivši momak i kolega Zoran Gromović (46) iz Travnika.

- Gromović je odvukao Jelenu do nekih vikendica. Tamo ju je tukao dok nije ostala bez svesti. Zatim je tri puta kolima prešao preko nje. Gazio ju je dok je nije ubio, a onda je zvao policiju, koja je pronašla telo moje poćerke – rekao je Nenad Škorić.

Foto: youtube.com/ Pinkove Zvezde
Zoran i Jelena

Svedočenjem veštaka sudske medicine, dr. Zdenka Cirhlarža pred Kantonalnim sudom u Novom Travniku nastavljeno je suđenje pevaču Zoranu Gromoviću, optuženom za ubistvo pevačice Jelene Turšun, s kojom je bio u vezi. Veštak Cirhlaž nabrojao je sve povrede koje je zadobila Turšun nakon što je vozilom Passat tog 28. novembra prošle godine u ranim jutarnjim satima u travničkom naselju Gornje Putićevo pregazio Gromović.

Ubistvo se dogodilo nakon svađe ljubavnika u jednom ugostiteljskom objektu.

Prema rečima dr. Cirhlarža, Jelena Turšun imala je, između ostalog, višestruke prelome grudnog koša kao i prelome ključne kosti, obe karlične i preponske kosti, što ukazuje na delovanje teške statične sile.

 

 

- Povrede su nastale tokom jednog gaženja vozila koje se kretalo napred. Smrt je nastupila momentalno usled traumatskog šoka. Ni pravovremena lekarska intervencija ne bi sprečila smrtni ishod - rekao je dr. Cirhlarž, istaknuvši da je do zaključaka došao na osnovu izveštaja s obdukcije i odlične fotodokumentacije koju su izradili krim-tehničari MUP-a SBK.

Kantonalni tužilac Meho Bradić nije imao pitanja za veštaka, dok se branilac optuženoga po službenoj dužnosti Bekir Ferizović fokusirao na levi migavac jer je Tursun udarena levom stranom vozila, ali na licu mesta nije bilo tragova od loma levog migavca.

 

 

Isto je zanimalo i sutkinju Stanu Imamović, člana Sudskog veća. Dr. Cirhlarž je kazao da ima tragova i na levoj strani vozila. Nakon što je tužilac Meho Bradić uložio materijalne dokaze, završen je dokazni postupak optužbe.

Odbrana je predložila da se na narednom ročištu sasluša sudski veštak Stipo Martinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading