Đurićeva oplela po Dobrojevićevoj! Tamara: Stanija je otromboljena baba

Autor: M. Đ.

Zabava

01.05.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija "Farma" Tamara Đurić na ratnoj je nozi sa starletom i zadrugarkom Stanijom Dobrojević još od kada su zajedno učestvovale u pomenutom rijaliti-formatu.

Foto: instagram.com/tamarastar89
Tamara Đurić

Nakon što je čula kakve je skandalozne uvrede Stanija izrekla pevačici Sandri Africi u Zadrugoviziji, odlučila je da kaže šta misli o Dobrojevićevoj.

Naime, Tamara se prvo osvrnula na fizički izgled zadrugarke i nije štedela reči kada ju je komentarisala.

- Pretpostavljam da je malo plaćena jer, jadna, pokazuje onu zadnjicu koja se prilično otromboljila i tonus lica koji je pao kao da ima preko 60 godina. Izbegavam da gledam "Zadrugu" u jutarnjim i večernjim termininima, iskreno, da se ne uplašim od baka Stane, jer me deprimira i podseća na prolaznost života i to kako život nije blagonaklon prema nekima - rekla je Tamara za Rijaliti i nastavila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević

- Što se tiče sukoba Sandre Afrike i nje, problem je što je Sandra igrala oko Mileta Kitića, a baka Stana samo oko "kitića". Tako da su obe plesale, samo što je Sandra sad uspešna, a ova i dalje neuspešna. Ona je u penziji od koje se teško živi, što je očigledno - završava Đurićeva u svom stilu.

Problem je što je Sandra Afrika igrala oko Mileta Kitića, a baka Stana samo oko "kitića", rekla je klaberka

Podsetimo, Tamara i Stanija su bile učesnice rijaliti-programa "Farma" i često su se sukobljavale i imale ozbiljne prepirke. Njihovo neprijateljstvo datira još od tada, a Stanija ne propušta priliku da u rijalitiju "Zadruga", u kom se trenutno nalazi, pomene Tamaru i prepriča dešavanja iz tog perioda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Danijela

01.05.2019 07:34

A Tamara je pocepana klaberka.

Odgovori 16 0
Dušica

01.05.2019 09:07

Tamara na slici kao vampir sa svetlećim očima. Plaši narod.

Odgovori 16 0
Yovana

01.05.2019 09:23

Neka izvadi makaronu iz usta.

Odgovori 16 0
Vidoje

01.05.2019 16:48

Tamara ja završila Akademiju, frizersku akademiju 8 meseci. To joj je najviše zvanje i zanimanje koje ne zna da obavlja.

Odgovori 10 0