Ana Kokić: Od prve plate sam kupila prsten!

Autor:

Zabava

30.04.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Kokić 1. maj svake godine proslavlja radno, a za praznični broj Srpskog telegrafa otkrila je kako se u njenom domu ovaj praznik obeležavao zbog obima posla koji je njena majka imala kako bi obezbedila sve za nju i njenu sestru.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ana Kokić u radnoj atmosferi za Praznik rada u Ada Mall-u

Kako se proslavljao Prvi maj u tvom domu kada si bila mala?

- Nisam nikada išla na uranke kao mala, a taj datum se nije nešto posebno ni obeležavao u našem domu. Uglavnom je to bio praznik kada mama ne radi i kada je sa nama kod kuće. To je bila retkost, pošto je mnogo radila, pa je nama Praznik rada uvek bio kada je mama kod kuće slobodna.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Radi muške poslove: Ana Kokić

Koliko radnih dana imaš u godini i koji posao ti najteže pada?

- To se nikad ne zna, sve zavisi od pesama i nastupa. Nisu radni dani samo kada nastupam već i kada imam snimanja u studiju, emisije, fotografisanja, snimanje spotova itd. Mogu da kažem da nedeljno imam 2-3 dana slobodna. Najteže je snimanje spotova jer to najduže traje, nekada i duže od 20 sati u kontinuitetu. Ali ni to mi ne pada teško jer sam srećna kada se radi nešto novo.

Kada si zaradila svoj prvi honorar i kako?

- Od pevanja, naravno. Sećam se da sam imala 13-14 godina kada sam neplanirano zapevala na jednoj proslavi, jer sam bila među zvanicama, ali sam poželela da otpevam nekoliko pesama. Tada su mi gosti davali pare i od toga sam kupila sebi prsten, da imam uspomenu na prvi novac zarađen od pevanja.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Da li više trošiš ili više zarađuješ?

- Mnogo ulažem u posao, tačnije u pesme, spotove i sve što je potrebno. Ne trošim puno novca na život, nisam zavisna od trendova i mode, tako da mi najviše para ode na pesme.

Da nisi pevačica, kojim poslom bi se bavila?

- Nisam razmišljala o tome, ali verovatno nečim kreativnim i zanimljivim. Talentovana sam za šminku, možda bih bila šminkerka. Malo ljudi zna da za sve svoje javne nastupe i slikanja se sama šminkam i dobijam komplimente od profesionalnih šminkera da to dobro radim.

Ana: Da nisam pevačica, bila bih šminkerka

Da li radiš kućne poslove i šta najviše voliš?

- Kada se isključe kamere, ja sam majka i domaćica. Radim sve, vozim decu u školu, pripremam užinu, radim kućne poslove. Mnogo je važno da deci, pogotovo ženskoj, dajete primer da treba da budu pedantne i vredne. Ja sam ponosna na svoje ćerke, koje uvek sve sklone za sobom i koje su naučene da soba uvek mora da bude pospremljena.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

 

Čime bi volela da se bave tvoje ćerke?

- Onim što same izaberu. Čime god odluče da se bave, imaće podršku i mame i tate. Veoma je važno da ne gušite deci talenat i ne ubijate im snove, već da ih podržite. Još su male, ali pokazuju određene talente. Da li će istrajati u tome, videćemo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading