Ništa nije kao pred kamerama: Kum otkrio veliku istinu o Aleksandri Prijović!

Autor:

Zabava

29.04.2019

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venčani kum Aleksandre Prijović, Aco Pejović otkrio je kako se pevačica ponaša kada se kamere ugase!

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandraprijovic123
Aco Pejović i Aleksandra Prijović...

On je otkrio kako je prvi put upoznao svoju mlađu koleginicu, današnju kumu.

- To neko prvo upoznavanje je bilo kada je bila u jednom takmičenju, a posle kasnije smo se na nekim nastupima viđali. Glavno upoznavanje je bilo kada je počela da se zabavlja sa Filipom, bili smo na jednoj proslavi i ja sam video ta dva pogleda i rekao mu "Stavi prsten i vodi je kući". Mislim da je oboma kašika upala u med, oboje su stvoreni jedno za drugo, sa energijama i razmišljanjem, pogotovo sad kada je Aleksandar došao. Ona je sjajna majka, Aleksandar je pravi primer dečaka kako beba raste i treba da bude odgajana. A i naravno Fića je pravi tata i to radi kako treba. Ja dajem savete, imam iskustva, ali mislim da oni sami treba neke stvari da otkriju - rekao je pevač.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Potpuno drugačija kada se ugase kamere, Aleksandra...

Aco je rekao da je Aleksandra drugačija na televiziji i da se u privatnom životu mnogo više šali nego kada se upale kamere.

- Ona je na televiziji sva po notama, a inače je privatno neko ko je jako duhovit, malo je drugačija, što je i normalno. Ja uvek volim da kažem da je zezanje, sve se tera na cirkus -  objasnio je Pejović u emisiji "Premijera". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading