Aleksandra Prijović na ivici suza zbog majke: Umalo se rasplakala u emisiji uživo!

Autor:

Zabava

28.04.2019

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović danas se, posle ilegale u kojoj je bila pre i nakon porođaja, pojavila u emisiji "Premijera vikend specijal" u kojoj joj je pušten prilog koji je pevačicu u jednom trenutku veoma raznežio, toliko da se umalo i rasplakala.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Prijović...

Naime, ekipa emisije razgovarala je sa Aleksandrinom majkom Borkom Mihajlović što je pevačici bilo veoma drago. Njena majka tom prilikom je ispričala koliko je ponosna što joj je ćerka uspela posle čega je Aleksandra iznela detalje koji nisu bili poznati javnosti.

- Ja moju mamu volim najviše na svetu. Ona se odrekla svog posla dok sam se ja takmičila, ta snimanja su bila vikendom, morala je da da otkaz. Svi su gledali da me podrže maksimalno. Uložili su poslednji svoj dinar da bih ja danas bila ovde gde jesam - rekla je Aleksandra Prijović i dodala:

RepublikaFoto: instagram.com/borkamihajlovic1974
Aleksandra sa majkom Borkom...

- Dešavalo se još nekoliko puta da nismo bili u finansijskoj mogućnosti da kupimo meni haljinu za nastup, jednostavno je došlo do toga. Dve godine nije malo, snimanja, put. Naša familija je bila tu i da pomogne, moja mama je kasnije nastavila da radi. Meni nikada ništa nije falilo pored nje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading