Marić razbio Šarenicu!

Autor:

Zabava

28.04.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hepi televizija razbila Pink!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Žika Šarenica i Milomir Marić...

Milomir Marić i Katarina Korša, voditelji srećne TV, potukli su ružičaste kolege Irinu Vukotić i Žiku Šarenicu u okršaju vaskršnjim jajima koji je uoči praznika organizovao Srpski telegraf.

U nesvakidašnjem duelu prvi su na crtu izašli doskorašnji saradnici, a sada ljuti rivali Irina i Milomir. U potrazi za najtvrđim jajetom prebiranje po korpi je potrajalo, da bi se na kraju uhvatili za isto. Međutim, Marić nije odustajao, iako bi to bilo džentlmenski, pa je Irina, ne imajući kud, popustila, ali je i ona uzela crveno kao i protivnik. Sam dvoboj je kratko potrajao jer je njeno jaje prslo kao zvečka.

- Mariću, a jeste pokidali! Tako to on, brzo i efikasno - dobacila je Katarina, koja je iz sveg glasa navijala za kolegu.

- A ne može ovako, odvalili ste me, Mariću! - zapomagala je Irina, dok se voditelj zadovoljno smeškao.

- Hoću još jednom, samo neka bude malo nežnije - bila je jasna.

Ipak, ni drugi put nije imala sreće, a ni treći. Vukotićeva se toliko razljutila da je skočila na voditelja Hepija kako bi se i fizički obračunala s njim. Dok su se Milomir i Irina razračunavali u prestoničkom restoranu "Kod dvoglavog orla", orilo se navijanje, koje je na kraju preraslo u smeh do suza.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Voditelji na okupu...

- Marić bi popustio da ste doveli neku koja ume s jajima - zaključila je voditeljka.

- Nismo nas dve baš vične s jajima, ali bože moj - potvrdila je Korša.

Kako je posle prve runde rezultat bio 1-0 u korist Hepi televizije, Žika je dao sve od sebe da izabere pravo jaje, pa je uspeo da izjednači rezultat.

Međutim, mlađa koleginica Katarina bila je nestrpljiva, te je požurivala voditelja "Šarenice" dok je znalački istraživao vaskršnju korpu i iskusno tražio pravo jaje.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Marić: Irina je Žiki bolje legla

- O Žiki uopšte nisam ni razmišljao, imao sam svojih problema - započeo je voditelj "Ćirilice" o nedavnom odlasku svoje koleginice sa Hepi televizije.

- Irinin odlazak sam shvatio kao elementarnu nepogodu. Kao da se srušila planina, neki vulkan na Beograd, zemljotres.

Irina mu je dobro legla, mada Žiki sve bolje stoji. Ponekad razmišljam da mu dam i svoja odela - našalio se Marić.

- Ja sam razbijena, nije fer! Stvarno nije - ubrzo se požalila Korša.

- Prsla si, gotovo je! - nemilosrdan je Žika.

- Čekaj, imamo i drugu stranu. Malo mu je jaje, gledaj kako ga je stisao - nije mogla da prihvati poraz Katarina.

- Eh, eto ti! Gotova si! To ti je zato što si izabrala obučeno jaje - objasnio joj je stručno Žika.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Žika: Marić i ja smo gledaniji

Voditelja "Šarenice" pitali smo ko bi bio gledaniji - Katarina i Irina, ili Marić i on, u slučaju da se u nekoj od narednih emisija voditelji na ovakav način spoje.

- Uvek mislim da je Marić apsolutni šampion. A tek on i ja, pa to bi bilo idealno, 100 odsto bismo bili gledaniji, ali je to normalno. Neka izvine koleginice, mlade su, za njih ima vremena - prokomentarisao je Žika.

Pošto je rezultat bio izjednačen, poslednji okršaj jajima pripao je Žiki i Milomiru! Međutim, i ovog puta je Marićevo jaje bilo tvrđe, pa je pobeda u kucanju jajima pripala Hepi televiziji.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Katarina: Sve može, jaja mi ne diraj

Šarmantna Katarina Korša otkrila nam je da se naljuti jako ako neko slučajno uzme njeno vaskršnje jaje, pa se tako smrtno uvredila kada se to dogodilo njenom suprugu, koji prve godine braka nije znao šta ga je snašlo.

- Posebno ono - uh, jede mi se jaje, uzme ga i kucne o sto. To mi se desilo i ja sam stvarno bila ljuta na svog supruga kada smo počeli da živimo zajedno. On prosto nije znao kako ću da reagujem - smrtno sam se na njega naljutila što mi je razbio jaje - objasnila je ona.

Posle ovog poraza Nikolić je priznao:

- Ne vredi, Marić ima najjača jaja!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Irina: Farbam jaja u lukovini

-  Volim Vaskrs, a kao i Božić, provodim ga u Užicu sa porodicom kod mojih. Tada smo svi porodično okupljeni, bude nas puno, a svi su radosni i veseli - kaže Irina Vukotić.

- Na Veliki petak bojimo jaja. Mama uvek 5-6 jaja ofarba u lukovini, to mi je asocijacija na tradiciju, a naravno, koristimo i boje za jaja. Iskra voli da crta i to traje danima. Ukrasimo jaja našim crtežima i to bude posebno lepo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CTOJAH

28.04.2019 07:36

Христос васкрсе!