Emina pokazala vilu koju je dobila od Mustafe: Raskošna kuća na obali mora!

Autor:

Zabava

26.04.2019

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Emina Jahović prošle godine u februaru razvela se od supruga Mustafe Sandala, a osim starateljstva nad sinovima Jamanom i Javuzom, pevač joj je prepustio i raskošnu vilu.

Foto: instagram.com/yaemina
Seli se u vilu od 700.000 evra... Emina Jahović

Eminin dom smešten je na samoj obali mora, a ona je danas objavila snimak na kom se vidi kako kuća izgleda unutra, ali i spolja.

Foto: instagram.com/yaemina
Raskošan novi dom poznate pevačice...

Ova vila, čija je vrednost 700.000 evra pripala je Emini posle razvoda, a pevačica je sada otkrila da je u procesu selidbe:

- Samo da vam javim da se selim u svoj novi dom. Još uvek sam u tranzitu, ali je svakako učinjen prvi korak - rekla je Emina Jahović i pokazala kako trenutno uživa u prelepom pogledu na more.

Foto: instagram.com/yaemina
Iz vile se pruža pogled na more...

Novi Eminin dom nalazi se na “evropskoj” strani Istanbula, a nakon razvoda i Mustafa živi u ovom delu, pa se spekulisalo da se pevačica preselila da bi bila bliže bivšem suprugu.

- Tačno je da ću živeti u delu grada koji je blizu onog gde je sada Mustafa, ali to nije zbog moje želje da živim pored njega već se jednostavno radi o rejonu u kome se mi krećemo. Mustafu mogu da vidim kad god hoću, to nije nikakav problem", rekla je svojevremeno pevačica.

RepublikaFoto: instagram.com/eminajahovic
Sada će živeti bliže Mustafi...

Emina je tada otkrila i razlog zašto je odlučila da se preseli iz velelepne vile sa sinovima Jamanom i Javuzom.

- Prethodna kuća je prelep prostor, ali je prevelik za mene. Tamo smo živeli sa još tri žene, sada ću imati samo jednu. Nova kuća je kompaktnija, skladnija, iako nije mnogo manja od stare", zaključila je Emina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading