Tačno je, uselio se kod mene: Andreana počela da živi s dečkom, a još se nije razvela!

Autor: Blic/Scena

Zabava

26.04.2019

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić se još uvek nije razvela od klavijaturiste Ivana Miladinovića, a kako prenose domaći mediji, već je započela zajednički život sa novim partnerom Markom Miloševićem.

Foto: instagram.com/andreanacekic
Andreana Čekić i Marko Milošević

Kako navodi izvor, okolina prati šta se dešava u pevačicinom životu, ali je uopšte ne dotiče šta njene komšije imaju da kažu:

- Kada se saznalo za njegovu vezu sa Andreanom, Marko je napustio ženu i dete. Andreana se nije dvoumila da odmah započnu zajednički život i pozvala ga je da se useli. Nju ne zanima šta će reći okolina, njoj je najbitnije da ona kraj svog partnera bude srećna. Njen stan ima pedesetak kvadrata, ali za njih dvoje je sasvim dovoljno prostora. Ona ga vodi na svirke, snimanja emisija, razna poslovna i privatna putovanja, ma svuda... On joj je desna ruka za mnoge stvari. Briga ih što ih mnogi osuđuju, njega što je napustio porodicu, a nju da je brzo posle rastanka sa Ivanom uplovila u novu romansu - otkriva izvor blizak pevačici.

RepublikaFoto: instagram.com
Marina i Marko Milošević

Iako bi se u prvi mah pomiislilo da zbog trenutne situacije i nije baš omiljena među komšijama, jedan od njih imala je samo reči hvale za zvezdu hita "Cipele".

- Viđam Andreanu često, ona je divna komšinica. Uvek se lepo i kulturno javi. Vesela je uvek i luckasta. Baš sam je pre neki dan video s tim novim dečkom. On je jedan onako krupan dasa, pravi muškarac - rekao nam je komšija Branislav sa prvog sprata. Tajnu dobro čuva i Andreanina koleginica i komšinica Ivana Pavković.

U međuvremenu, oglasila se Andreana i kratkom izjavom potvrdila da sada živi s Markom:

- Zajedno smo i sve je kako treba. Istina je, uselio se kod mene - priznala je pevačica, a na pitanje novinara da malo popričaju i sa njim, rekla je:

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Uživaju u ljubavi...

- Joj, nemojte sada, tek se probudio. Ja evo sa emisije stigla, snimala sam nešto na „Grandu” - objasnila je i ušla u zgradu.

Podsetimo, u medijima se nedavno oglasila i Markova supruga, koja je izjavila da nema nikakav kontakt sa Markom, jer ju je blokirao kako ne bi stupila u kontakt sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

26.04.2019 08:53

Ova promeni na desetine švalera od kada je na estradi.

Jablan

26.04.2019 22:55

Gde nalazi ove klovnove? ?