Mirka je dama, a vi nastavite da kokodačete: Marijana Mićić stala u odbranu glumice!

Autor:

Zabava

25.04.2019

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromnu prašinu proteklih dana podigla je izjava glumice Mirke Vasiljević, koja je na temu vaspitanja svoje ćerke izjavila da dete uči da zaćuti kada je to potrebno kako bi bila dama.

Foto: ST/N. PANČIĆ, Đ. KOJADINOVIĆ
Marijana stala u odbranu koleginice: Mićićeva i Vasiljevićeva

Međutim, na ovu Mirkinu izjavu, mnoge javne ličnosti su se zgrozile, a među njima i pevačica Kija Kockar.

RepublikaFoto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
Mirka i Marijana i glume zajedno...

Međutim, ne i voditeljka Marijana Mićić koja je, za razliku od drugih, razumela šta je Mirka želela da kaže i sa glumicom se složila:

- Sigurno nije mislila da žena treba da ćuti, a muškarac da je lema, ali pilićarke i prostakuše ne mogu ni da dosegnu do toga šta je Mirka rekla. Zato je Mirka dama a vi nastavite da kokodačete - napisala je Marijana na svom profilu na društvenoj mreži tvite.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Brani koleginicu... Marijana

S druge strane, Kija je ovu Mirkinu izjavu prokomentarisala emotikonom koji koluta očima i ima izraz gađenja.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Napravila opštu pometnju izjavom... Mirka Vasiljević

A ono što je Vasiljevićeva želela da kaže odnosilo se na to da jedna žena mora da zna kada je vrema da mudro ćuti:

- Ćerku učim da treba da zna da je žensko, a to podrazumeva da zna da zaćuti kad treba jer mi žene mudro treba da naučimo da treba da ćutimo. Jer onda može da opstane i brak, da možete da dobijete šta hoćete, ali malo da sačekate", rekla je u jednoj emisiji Mirka, pa dodala: "Ja mislim da kompromisa mora da bude konstantno, svaki dan. U raznim situacijama neko mora da popusti, da sačeka, da pričeka. Dok su god to neki problemi koji ne ugrožavaju porodicu, to su smešni problemi. Ako dođe do drugih problema, mora da se zatvori u četiri zida i to reši - istakla je Mirka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Marinella

25.04.2019 22:09

Bravo Marijana! Tako je!

Odgovori 4 20
Miki

26.04.2019 07:45

Feministkinje uvek ističu svoja prava: -Ja žena, pa ja žena želim svoja prava da kažem. Ali u braku treba se stvoriti kompromis. Bez kompromisa nema braka.

Odgovori 23 0
Zana

27.04.2019 18:55

Nebojsa , svaka Vam cast. U pravu ste 100%. Svojim komentarom , ocitali ste bukvicu nikogovickama i stavili ih na mesto gde pripadaju. Mirka je jedna dama . Mlada , pametna zena a vec ostvarena i na licnom i na profesionalnom planu. Zlobnici mogu samo da joj zavide .