Snežana je vatra u krevetu: Đurišićkin dečko slao poruke mlađoj devojci, pa pobesneo kad je sve objavljeno!

Autor: Blic.rs

Zabava

25.04.2019

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Milošević, ginekolog postao je poznat javnosti kada je započeo vezu sa pevačicom Snežanom Đurišić, a sada je u žižu javnosti dospeo zbog poruka koje je slao 27 godina mlađoj devojci.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Dopisivao se sa 27 godina mlađom.... Vanja Milošević i Snežana Đurišić

On je sa devojkom kontaktirao putem društvene mreže fejsbuk, a tom prilikom otkrio je da sa Snežanom zapravo nije u vezi, kao i kakva je pevačica u krevetu. 

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Ona je vatra u krevetu... Đurišićku kompromitovao dečko

Ovo nije prva prepiska koja je isplivala u javnost, ali za razliku od one prethodne, ovu je Đurišićkin dečko priznao. Vanja je devojku ukorio što je prepisku dala novinarima, ali ga to nije sprečilo da iznese Snežaninu i svoju privatnost:

- Ne bojim se ja nikoga, sa Snežanom nisam u ozbiljnoj vezi. Lepo mi je sa njom, neću da lažem. Stalno se šetamo i izlazimo, ali opet... Nije trebalo da uradiš to što si uradila, mogli smo da se tajno viđamo i bilo bi nam lepo. Rekao sam ti da to nije ozbiljna veza i kad-tad će da pukne - pisao je doktor.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Sad joj sigurno nije smešno... Snežana

Kada ga je pitala zbog čega hoće da ostavi Snežanu, on joj je odgovorio:

- Mlađe je slađe, ali Snežana je vatra u krevetu. Možda ne deluje tako, ali je zaista dobra", napisao je Vanja anonimnoj devojci. Zatim, prešao je na konkretnije stvari - počeo je da se raspituje šta devojka ima na sebi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

26.04.2019 08:55

Eto ti Snežana koga si našla.