Danas je za mene dan istine i pobede: Nataša progovorila o osudi Luke Lazukića!

Autor:

Zabava

25.04.2019

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši muž Nataše Bekvalac, Luka Lazukić osuđen je danas u Prvom osnovnom sudu na osam meseci zatvora, tri godine uslovno zbog prebijanja pevačice.

RepublikaFoto: Promo
Nataša je dobila svoju bitku protiv bivšeg muža...

Tim povodom oglasila se i Nataša koja je na svom instagram profilu izrazila radost i oduševljenje zbog pravde koja je stigla njenog bivšeg muža Luku. 

Ona se zahvalila svima koji su joj pružali podršku tokom bolnog perioda i kako je navela danas je dan pobede i istine za nju i njenu decu. 

-Hvala predivni ljudi...hvala na ljubavi,svakoj suzi sinoc ,hvala na aplauzu i cveću,napisanim porukama,hvala na ljubavi bilo mi je prelepo.  Uživala sam... danas je za mene poseban dan. Dan istine i pobede ljubavi za mene i moju decu. Volim vas! - napisala je Nataša na svom instagram profilu.

Podsetimo, IT stručnjak Luka Lazukić, je prošle godine u aprilu pretukao sada već bivšu suprugu Natašu Bekvalac, koja ga je tužila za porodično nasilje. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljuba

25.04.2019 15:11

Raduje se tudjoj nesreći.