Lekar mu naredio da mora da se promeni: Supruga sve vreme brine o Bosancu!

Autor: Blic.rs

Zabava

24.04.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati kompozitor i harmonikaš Dragan Stojković Bosanac imao je operaciju srčanog zaliska, nakon koje se uspešno oporavlja.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dragan Stojković Bosanac...

Naime, Dragan je nakon operacije morao da promeni svoje životne navike:

- Bosanac se dobro oseća nakon operacije, a tome u prilog govori i činjenica da je nastavio da snima muzičko takmičenje "Zvezde Granda". Pošto se još uvek nije potpuno oporavio, supruga je stalno uz njega i brine o njemu, dok su ćerka Džidža i sin Aleksandar zauzeti poslovnim obavezama. Iako većina pacijenata nakon operacije uglavnom provodi vreme u krevetu, sa Bosancem nije taj slučaj - kaže izvor blizak članu žirija "Zvezda Granda" i dodaje:

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Vratio se u žiri nakon operacije...

- On dosta šeta, jer su mu lekari preporučili fizičku aktivnost, kao i zdravu ishranu. Bosanac je dobro raspoložen i ponaša sa uobičajeno, kao i da nije bio operisan.

Podsećamo, Bosanac je pre dve nedelje operisao srce na Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje”. Operacija je prošla u najboljem redu, a kompozitor se nakon zahvata dobro osećao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading